Η αναφορά της Ασημακοπούλου στην κυβέρνηση και τον… Χίτλερ – ΒΙΝΤΕΟ

Για “παρακρατική συμπεριφορά” στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών  έκανε λόγο η βουλευτής της ΝΔ Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, που ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Η κ. Ασημακοπούλου μίλησε για “αντιθεσμική, αντιδημοκρατική εκτροπή κορυφαίου μεγέθους που θα έπρεπε να ευαισθητοποιήσει όλους τους Έλληνες και να τους θέσει σε μια εγρήγορση, μέχρι και για την προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος”. “Είδαμε πρωτοφανή παρέμβαση και παρακρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε σχέση με τη Δικαιοσύνη απόφαση του ΣτΕ” πρόσθεσε.

“Όποιος δεν καταλαβαίνει το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουμε από την καθεστωτική αυτή αντίληψη και νοοτροπία της κυβέρνησης, ειλικρινά πρέπει να σκεφτεί και άλλες εποχές…

Στην Γερμανία όταν βγήκε ο Χίτλερ οι Εβραίοι ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, υπήρχαν αυτοί που τον άκουγαν και έλεγαν ότι αυτά τα οποία λέει θα τα κάνει. Αυτοί λοιπόν τα μάζεψαν και πήγαν στην Αμερική ή κάπου αλλού και σώθηκαν. Αυτοί που έλεγαν δεν πειράζει και έμειναν, αποτεφρώθηκαν” τόνισε η βουλευτής της ΝΔ προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μαντά. 

“Είναι άθλια και χυδαία αυτά που λέτε” της είπε ο κ. Μαντάς. 

 

Διαβάστε επίσης

Καρφί στην κυβέρνηση από τον Βαρουφάκη: “Δεν ντρέπονται;”

Τα φαρμακερά σχόλια του Κωνσταντινόπουλου για Πάγκαλο και Ξενογιαννακοπούλου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ