Ο Γιακουμάτος στην Τελιγιορίδου του ΣΥΡΙΖΑ: Αν ζούσε ο Εσκομπάρ θα του δίνατε κανάλι; – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι άτυχη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, διότι σκοτώσανε τον φουκαρά, τον Εσκομπάρ. Δηλαδή, αν υπήρχε στην Ελλάδα ο Εσκομπάρ και έδινε 500 εκατ. θα έπαιρνε άδεια», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος στην τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι δύο βουλευτές μίλησαν στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR για τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τα «πόθεν έσχες» των τεσσάρων καναλαρχών.

«Δεν είναι θέμα μόνο το οικονομικό», πρόσθεσε ο κ.Γιακουμάτος και συνέχισε: «Λοιπόν, τι να κάνω δηλαδή, να ξαναφέρω τον Εσκομπάρ πάλι στη ζωή, να κάνει προσφορά 500 εκατ. για να βγάλει τα λεφτά;».

Η κ.Τελιγιορίδου απάντησε: «Αυτό που λέτε είναι μία συκοφαντία. Εάν έχετε στοιχεία ότι αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό έχουν αποκτήσει έτσι την οικονομική τους επιφάνεια να το καταγγείλετε».

«Δεν μιλάω για κανέναν από τους τέσσερις που πήρε άδεια, κανέναν», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και συνέχισε: «Λέω ότι κάνετε μόνο οικονομική αποτίμηση. Αν είχα εγώ 200 εκατ. θα έπαιρνα άδεια».

Δείτε το απόσπασμα από το STAR:

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς και στους δύο στόχους της για τις τηλεοπτικές άδειες

Στα άκρα η τηλεοπτική αντιπαράθεση του Κουρουμπλή με τον Άδωνι– ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ