Κωνσταντοπούλου: Η εκποίηση του Ελληνικού είναι κακούργημα

«Η κυβέρνηση του Τσίπρα νίκησε στις εκλογές με πρόσχημα να μην πουληθεί η δημόσια περιουσία. Τώρα προχώρησαν στην εκποίηση του Ελληνικού που είναι κακούργημα και είναι άκρως επιζήμια σε σχέση με το τίμημα που δόθηκε» τόνισε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη την πώληση του Ελληνικού.

Μιλώντας στο «Ε» η κ. Κωνσταντοπούλου, σημείωσε σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας για το κίνημα «Παραιτηθείτε»:

«Είναι θλιβερό για κάθε κυβέρνηση να μην ανέχεται την διαμαρτυρία. Οι κυβερνήσεις που φοβούνται τη διαμαρτυρία είναι κυβερνήσεις έκπτωτες. Είναι προκλητικό αυτό που λέει η κυβέρνηση για το κίνημα και κακώς έγιναν οι δηλώσεις από τον Φίλη».

Η κ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» θα συμπορευτεί με δυνάμεις που έχουν τον ίδιο σκοπό με το κόμμα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν συζητήσεις με τον κ. Λαφαζάνη και τον κ. Βαρουφάκη.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του νομίσματος, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι κανένα νόμισμα δεν μπορεί να εγγυηθεί την Δημοκρατία. «Πρωταρχικός στόχος είναι η αποκατάσταση του πολιτεύματος και κανένα οικονομικό μοντέλο δεν εγγυάται την δημοκρατία» υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Σχετικά με τον εκλογικό νόμο η κ. Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι «ζούμε σε εποχή κατάλυσης του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, με τη δράση των 3 θεσμικών προσώπων, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Βουλής να είναι δράση καθεστωτική και πρέπει να ελεγχθούν και οι τρεις».

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» είπε ακόμη, ότι «υπήρξε αριστοτεχνική εξαπάτηση και σε εμένα αλλά στο λαό από τον Τσίπρα. Πίστεψε πολύς κόσμος σε αυτά που έλεγε αλλά δυστυχώς δε τα υλοποίησε».

Διαβάστε επίσης:

“Μπελάδες” από την επίσκεψη του Βαρουφάκη στη Βαρκελώνη – Πόσο κόστισε

Ο Μάρδας για τους μετανάστες – επενδυτές και το ελληνικό Νταβός – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση της Γεννηματά στον Φίλη για το κίνημα «παραιτηθείτε» – ΒΙΝΤΕΟ

Γεωργιάδης: Να συμπαρασταθούμε όλοι στο δράμα του Σπίρτζη – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ