Ο Κωνσταντινόπουλος απαντά στον Τσακαλώτο: Έχεις μια ιδιότυπη αλαζονεία

Αιχμές κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου άφησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος λίγες ημέρες μετά την προσωπική κριτική που είχε δεχθεί από τον υπουργό Οικονομικών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών της βουλής για το πολυνομοσχέδιο. 

“Ο κ. Τσακαλώτος, έχει μια ιδιότυπη αλαζονεία. Για μένα όπως τον γνώρισα, γιατί εγώ τον θυμάμαι τον κ. Τσακαλώτο, τον θυμάμαι ως έναν Αριστερό και τώρα νομίζω, πραγματικά, οτι με την κ. Μιράντα Ξαφά, πρέπει να τσακωθεί και όχι με τον κ. Κουτσούμπα.

Τόσο… που ούτε ο κ. Βορίδης, λέει, δεν τον αντέχει πια να μιλάει μαζί του” τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Βήμα Fm και πρόσθεσε:

“Διάβασα τον κ. Μάνο, σήμερα, ούτε ο κ. Μάνος, που είναι ένας εκφραστής του Νεοφιλελευθερισμού, δεν το κρύβει, ο άνθρωπος, είπε ότι, δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό, με το Υπερταμείο”.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο κ. Τσακαλώτος είχε αντιπαράθεση με τόσο με τον κ. Κωνσταντινόπουλο όσο και κ. Κουτσούκο. Μάλιστα, απευθυνόμενος στον κ. Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος επιχείρησε να τον διακόψει είπε: “Σας παρακολουθώ δύο χρόνια, ποτέ δεν έχετε διακόψει για να πείτε κάτι σοβαρό”. 

 

Διαβάστε επίσης

Έντονη αντιπαράθεση Τσακαλώτου – Κουτσούκου – ΒΙΝΤΕΟ

Το χιούμορ του Βούτση και του Σταθάκη για τα ελληνικά του Τσακαλώτου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ