Γεννηματά: Το Grexit είναι παρκαρισμένο στην αυλή μας

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά αναφορικά με τη συμφωνία με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ότι «η κυβέρνηση οδηγεί την Ελλάδα σε ένα διαρκές αδιέξοδο, κάνοντας συνεχώς υποχωρήσεις,ακριβώς γιατί δεν έχει την ικανότητα, δεν έχει στελέχη, δεν έχει τη γνώση, είναι αδαείς και αναποτελεσματικοί».

«Το Grexit είναι παρκαρισμένο στην αυλή μας και πλέον είναι φανερό ότι υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος με τις διαρκείς υποχωρήσεις της κυβέρνησης να έχουμε κοινωνικές εντάσεις, υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι “είναι απολύτως υπεύθυνος ο κ. Τσίπρας προσωπικά και η κυβέρνησή του και για τα δύο”.

Αναφορικά με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για «δραματική εξέλιξη», τόνισε πως είναι η πρώτη φορά, μετά από πέντε χρόνια, που παύει να προστατεύεται και πρόσθεσε

«Θυμάμαι αυτά που έλεγε προσωπικά ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ‘κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’ και βλέπω ότι μετά από πέντε χρόνια που το ΠΑΣΟΚ προστάτευσε τα σπίτια των ανθρώπων γιατί δεν υπάρχει νόμος Κατσέλη, υπάρχει νόμος ΠΑΣΟΚ, ερχόμαστε σήμερα και δεν υπάρχει καμία προστασία για μεσαία και φτωχά νοικοκυριά».

«Αυτή δεν είναι αριστερά, είναι μια κυβέρνηση συμβιβασμένη, αναποτελεσματική που δέχεται άνευ όρων ό,τι της ζητείται», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία για προστασία δύο ταχυτήτων της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ