Ο Μανιάτης στον Τσακαλώτο: Η λέξη “σύντροφοι” αφορά σε Τσίπρα-Καμμένο – ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος χαρακτήρισε συντρόφους τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έδωσε ο Γιάννης Μανιάτης.

“Με κατάπληξη άκουσα τον κατά τα άλλα ευπρεπή συνάλφό μου κ. Τσακαλώτο να χαρακτηρίζει θέατρο την αυθόρμητή αντίδραση και τη δική μου και του κ. Κουτσούκο όταν είπε ότι είμαστε σύντροφοι με τη ΝΔ. Αυτό πιθανώς να αφορά στον κ.Τσιπρα και τον κ. Καμμένο. Πιθανώς να αφορά στους συναδέλφους που συναγελάζονται από την πρώτη μέρα των εκλογών και αγκαλιάζονται στην εξέδρα του ΣΥΡΙΖΑ” είπε ο κ. Μανιάτης, σημειώνοντας ότι αυτό ποτέ δεν ίσχυσε για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Όπως είπε ακόμη και όταν το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούσε για λόγους εθνικής ανάγκης δεν υπέστειλε την σημαία της πολιτικής και ιδεολογικής διαφοροποίησης του από τη ΝΔ.

“Δεν ξέρω πως αισθάνονται οι κ.κ. Σταθάκης και Τσακαλώτος που συνεργάζονται άψογα, αριστότατα με τον κ. Καμμένο, αυτό είναι όμως δικό τους πρόβλημα” πρόσθεσε.

Παίρνοντας το λόγο ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε μεταξύ άλλων ανταπαντώντας: “Αποσύρω ότι έχετε συντροφικότητα με τη ΝΔ. Εσείς πρέπει να αποφασίσετε ποιοι είναι οι σύντροφοί σας”.

 

Διαβάστε επίσης

Άγρια κόντρα του Τσακαλώτου με Μανιάτη – Κουτσούκο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ