Άγρια κόντρα του Τσακαλώτου με Μανιάτη – Κουτσούκο – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στην Επιτροπή Οικονομικών της βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, μεταξύ του Ευκλείδη Τσακαλώτου και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη και Γιάννη Κουτσούκο.  

“Είναι προφανές ότι είχαμε μια στρατηγική να αλλάξουμε αυτή την Ευρώπη και να δημιουργήσουμε μια διαφορετική πολιτική και γι’ αυτό υπήρχε ασφυξία και εσείς μαζί με τους συντρόφους από το ΠΑΣΟΚ προσπαθούσατε να υπονομεύσατε αυτή την προσπάθεια” είπε ο υπουργός Οικονομικών απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ Χρίστο Δήμα. 

Η φράση του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιάννη Κουτσούκου και τον Γιάννη Μανιάτη που είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους και φώναζαν.  

“Μια συγγνώμη δεν μπορείτε να ζητήσετε; Εσείς δεν βάλατε τα capital controls; Δεν ακούσαμε ούτε μια συγγνώμη, Είναι ντροπή αυτό που γίνεται” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μανιάτης. 

“Πρέπει να ντρέπεστε” φώναζε ο κ. Κουτσούκος, ενώ ο κ. Τσακαλώτος έκανε λόγο για θεατρική παράσταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που δίνεται για τα κανάλια πυροδοτώντας ακόμη περισσότερη ένταση στην αίθουσα. 

 

 

Διαβάστε επίσης

Σε ποιους είπε ο Κεγκέρογλου…”ξύδι” ; – ΒΙΝΤΕΟ

Δίψασαν στην Επιτροπή της βουλής – ΦΩΤΟ

Ο Βαρουφάκης δηλώνει “περήφανος” για την Μέρκελ και προβλέπει ότι ο Τσίπρας θα αποτύχει

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ