Βρούτσης: Η κυβέρνηση άγεται και φέρεται…

«Μακάρι να υπάρξει. Με τι μυαλά όμως και με τι απόψεις. Είναι μία κυβέρνηση που άγεται και φέρεται από διαφορετικές απόψεις» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

«Άκουσα τον κ. Στρατούλη να λέει περί αγώνων, περί πατριωτισμού, τα γνωστά προεκλογικά και μετεκλογικά καθώς σε αυτά συνεχίζει. Μιλά για τεκμηριωμένη διαπραγμάτευση. Όλη η διαπραγμάτευση που έκανε μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι πριν από τη διαπραγμάτευση στο Παρίσι εννοώ, ήταν τρεις στο λάδι, τρεις στο ξίδι και έξι στο λαδόξιδο. Κείμενα, αοριστολογίες, αμπελοφιλοσοφία. Ρητορείες και τίποτα άλλο. Το μόνο κείμενο το οποίο υπήρχε ήταν η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου την οποία όχι μόνο δεν έφερε στην Βουλή να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό και το κοινοβούλιο για το που πάμε και τι συμφώνησε, αλλά δεν τήρησε και αυτή τη συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

Και πρόσθεσε: «Και εκεί είναι το μεγάλο ζήτημα. Θα μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει πάνω το πολιτικό βάρος, με όλα αυτά που ακούμε καθημερινά από τα στελέχη του, να προχωράνε με αυτόν τον πατριωτισμό, να σηκώνουν τείχη απέναντι της χώρας και να στήνουν παντού εχθρούς εναντίον μας και να πάρει σοβαρές αποφάσεις για την πατρίδα και τη χώρα; Προσωπική εκτίμηση -αν και εύχομαι το αντίθετο- είναι πως όχι. Και το ερώτημα είναι τι γίνεται. Αυτό που θα γίνει είναι ότι πολύ απλά θα πάμε σε εκλογές ή σε δημοψήφισμα. Πλέον το δηλώνουν απροκάλυπτα όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Focus: Η “μικρή Ελλάδα” της Αυστρίας απειλεί την Ευρωζώνη

Στρατούλης: Λένε ψέματα οι εκπρόσωποι των δανειστών…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ