Μητσοτάκης: Καταλαβαίνω την ένταση της Προέδρου – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρενέβη κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση.

“Καταλαβαίνω την ένταση της Προέδρου της Βουλής διότι φαντάζομαι ότι δε θα της είναι και πολύ ευχάριστο να την αδειάζει η ίδια της η κυβέρνηση και να την αναγκάζει να ανακαλεί το αίτημα το οποίο η ίδια έθεσε για ονομαστική ψηφοφορία μετά από κάποιες εσωτερικές διαβουλεύσεις” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε: “Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι η ευθύνη της άσκησης των καθηκόντων του Προέδρου της Βουλής προσδιορίζεται με απόλυτη σαφήνεια στο σχετικό άρθρο. Έχετε μία υποχρέωση να προσπαθείτε να δημιουργείτε ένα κλίμα συναίνεσης και σύμπνοιας σε αυτή την αίθουσα. Πόσω μάλλον όταν οι ίδιοι οι βουλευτές δε σας δίνουν δικαιώματα να μπορείτε μιλάτε με ένα τέτοιο ακραίο και πολωτικό τρόπο και να δυναμιτίζετε διαδικασίες οι οποίες ήταν δεδομένες στα κοινοβουλευτικά πρακτικά”. 

“Αυτή τη στιγμή δεν απολαμβάνετε της πλήρους εμπιστοσύνης της Βουλής” ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. “Δυο μήνες μετά δεν απολαμβάνετε της εμπιστοσύνης τουλάχιστον της αξιωματικής αντιπολίτευσης” πρόσθεσε μιλώντας στη συνέχεια για τα βουλευτικά προνόμια.

Δείτε το βίντεο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ