Χρυσοβελώνη: Παράνομη και καταχρηστική η αξιολόγηση

Χρυσοβελώνη: Παράνομη και καταχρηστική η αξιολόγηση

«Ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο των αγωγών στρεφόμενος δικαστικά κατά συνδικαλιστικών οργανώσεων. Το γεγονός μάλιστα ότι επιχειρεί με δικολαβίστικα τεχνάσματα να ταυτίσει αξιολογήσεις και διαθεσιμότητες δείχνει πως ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποτιμά όχι μόνο το δικαστήριο αλλά και την κοινή γνώμη» αναφέρει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δήλωσή της για τη σημερινή απεργία της ΑΔΕΔΥ και την προσφυγή του κ. Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη, και συνεχίζει:

«Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα οφείλουμε να επαναλάβουμε στον κ. Μητσοτάκη ότι:

1. Πριν λίγες μέρες ο αρμόδιος φορέας της Πολιτείας (ΕΚΔΔΑ) που ο ίδιος εποπτεύει – όχι δηλαδή η ΑΔΕΔΥ ή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες- απέρριψε το σύστημα αξιολογήσεων Μητσοτάκη (ν. 4250/14) ως αυθαίρετο και αντιφατικό!

2. Για τους «διαθέσιμους» καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης τον «άδειασαν» σήμερα τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος όσο και η υφυπουργός του κ. Χριστοφιλοπούλου, που υποσχέθηκαν από κοινού ότι οι σχετικές διαδικασίες θα αναθεωρηθούν άμεσα!

Μετά τα παραπάνω, γίνεται σαφές ότι δεν πρέπει να φταίει στον κ. Μητσοτάκη καμία ΑΔΕΔΥ. Η ομολογία αποτυχίας των πολιτικών του, δυστυχώς για εκείνον, έρχεται από την ίδια τη Συγκυβέρνηση» τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ