ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Τα πρωινά με “στόλιζε” ο Πρωθυπουργός

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Τα πρωινά με “στόλιζε” ο Πρωθυπουργός

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τα πλεονάσματα δεν είναι επίτευγμα μόνο του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης αλλά όλων των πολιτών. “Πήραμε μέτρα που καμία κυβέρνηση δεν θα ήθελε να πάρει” είπε και πρόσθεσε ότι οι στόχοι επιτεύχθηκαν με δουλειά και πολιτικό κόστος.

Τόνισε επίσης ότι “θα τα καταφέρουμε σύντομα να αφήσουμε πίσω μας τα μνημόνια” και αναφέρθηκε στις επόμενες επόμενες προκλήσεις με έμφαση στη βιωσιμότητα του χρέους.

 

Το σούσι του Στουρνάρα και τα σουβλάκια του Σταϊκούρα

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. “Φευγω συγκινημένος” είπε και συμπλήρωσε πως το υπουργείο ήταν σπίτι του. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες τους και ειδικά τον Πρωθυπουργό για τον οποίο ανέφερε ότι δεν τον γνώριζε αλλά μετά από δυο χρόνια στενής συνεργασίας βρήκε στο πρόσωπό του ένα στενό φίλο παρά το “στόλισμα” που άκουγε τα πρωινά όταν έβλεπε τις εφημερίδες όπως είπε με χιούμορ ο Γιάννης Στουρνάρας.

Τέλος αναφέρθηκε στα ατελείωτα βράδια που πέρασαν στο υπουργείο λέγοντας: “τελικά παρά τα βάσανα, παρά τα ξενύχτια περάσαμε ωραία, με χιούμορ, με καλή διάθεση, με το σούσι εγώ με τα σουβλάκια ο Σταικούρας…”

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ