Συγχαρητήρια Αβραμόπουλου για τον «Ηνίοχο»

Συγχαρητήρια Αβραμόπουλου για τον «Ηνίοχο»

Με την ολοκλήρωση της Άσκησης «ΗΝΙΟΧΟΣ 2014», ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σημείωσε ότι «η άσκηση ανέδειξε τις διακλαδικές ικανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων και τον άψογο συντονισμό».

«Με τη λήξη της μεγάλης άσκησης «Ηνίοχος 2014» εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και σε όλους τους συντελεστές της πραγματοποίησής της, που στέφθηκε από πλήρη επιτυχία», τόνισε αρχικά ο κ. Αβραμόπουλος και συνέχισε:

«Η άσκηση αυτή ανέδειξε τις διακλαδικές ικανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων, τον άψογο συντονισμό των επιχειρήσεων και την απόλυτη ακρίβεια επίτευξης των στόχων της».

«Το εθνικό αμυντικό μας σύστημα ευρίσκεται στον ανώτατο βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταποκρίνεται πλήρως στην αποστολή του. Η πατρίδα μας είναι ασφαλής και ο ελληνικός λαός να είναι βέβαιος ότι οι θυσίες του έχουν πιάσει τόπο», πρόσθεσε.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας εγγυώνται την ακεραιότητα της χώρας και με το αξιόμαχο, τις άριστες υποδομές και τον σύγχρονο εξοπλισμό τους τίθενται πάντα στην υπηρεσία της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας», τόνισε ακόμα και σημείωσε:

«Μαζί με τα συγχαρητήριά μου και τον έπαινο της πολιτείας προς όλες και όλους ανεξαίρετα που συμμετείχαν στη διακλαδική αυτή άσκηση, εύχομαι σε ολόκληρο το στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων και στις οικογένειές τους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ