Καμμένος:”Ας κάνουν ότι γουστάρουν εμείς θα τους τσακίσουμε”

Καμμένος:”Ας κάνουν ότι γουστάρουν εμείς θα τους τσακίσουμε”

 

 

«Ας κάνουν ότι γουστάρουν και λίγοι να μείνουμε, εμείς θα τους τσακίσουμε», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις παραιτήσεις των βουλευτών Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου, μιλώντας στον Real fm 97.8 και στην εκπομπή του Γιώργου Χουδαλάκη,  και πρόσθεσε ότι δεν περίμενε την σημερινή εξέλιξη, καθώς δεν έχει πολιτική ερμηνεία.

Την ίδια στιγμή, ανέφερε ότι ο Γιώργος Νταβρής, αμέσως μετά την διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, «παρακαλούσε γονυπετής τον Αντώνη Σαμαρά να τον πάρει μαζί του», ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Σταμάτη, επισημαίνοντας ότι «βασιζόταν στην μεγαλοψυχία του Σαμαρά» για να πάει στην Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, ο Πάνος Κάμμενος, χαρακτήρισε το ΣΔΟΕ, «παρακρατική οργάνωση», κατηγορώντας το, ότι πραγματοποιεί ελέγχους στα στελέχη του κόμματος του και αναφέρθηκε στην προσωπική του υπόθεση αλλά και σε αυτή του Παύλου Χαϊκάλη και του Βασίλη Καπερνάρου.  

Τέλος, κατήγγειλε ότι έγινε απόπειρα χρηματοδότησης στον Παναγιώτη Μελά, για την υποψηφιότητα του στον Δήμο του Πειραιά, με την προϋπόθεση να παραιτηθεί από βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ