Στουρνάρας:Δεν έχουμε περιθώρια

Στουρνάρας:Δεν έχουμε περιθώρια

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Βασικό θέμα στην ατζέντα της συνάντησης ήταν το θέμα της οικονομίας και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, με τον Γιάννη Στουρνάρα να εμφανίζεται αισιόδοξος για επίτευξη συμφωνίας, καθώς, όπως είπε, δεν απομένει πολύς χρόνος.

“Εργαζόμαστε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι μέχρι το επόμενο Eurogroup. Δεν έχουμε περιθώρια. Πρέπει να συμφωνήσουμε” δήλωσε ο κ. Στουρνάρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.  Ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταλήξει σε ένα σχέδιο για το γάλα. Ανοιχτό παραμένει το θέμα των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων, καθώς όπως είπε ο Υπουργός Οικονομικών “είμαστε σε διαπραγμάτευση με τη τρόικα”

Αναφερόμενος στις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων περί καθυστερήσεων στην εφαρμογή του προγράμματος, τόνισε ότι “ευθύνες υπάρχουν και στους δύο” (σ.σ. και στην Ελλάδα και στους εταίρους)

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ