Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η μήνυση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η μήνυση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τα περαιτέρω διαβίβασε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για τα αυτόφωρα πλημμελήματα και κακουργήματα, που διαπράχθηκαν, όπως υποστηρίζουν, το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013, έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Την εν λόγω μηνυτήρια αναφορά την υπογράφουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Δημήτρης Στρατούλης και Βασίλης Χατζηλάμπρου και από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων η Ραχήλ Μακρή.

Οι βουλευτές, μεταξύ των άλλων, αναφέρουν ότι ασκήθηκε βία και ψυχολογική πίεση σε βάρος της κ. Κωνσταντοπούλου, και ότι, κατόπιν εντολών, δημιουργήθηκαν συνθήκες συμπίεσης και ασφυξίας.

Τέλος, όπως σημειώνεται στην αναφορά, ότι η κ. Κωνστατοπούλου κινδύνευσε από το κλείσιμο της καγκελόπορτας του ραδιομεγάρου της πρώην ΕΡΤ, καθώς άρχισε να κλείνει «στην κυριολεξία επάνω της» και γλύτωσε χάριν της παρέμβασης της θεοδώρας Μέγα (εργαζομένης στην ΕΡΤ) και της Ραχήλ Μακρή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ