Λαφαζάνης: Όλοι ανησυχούμε για τις εξελίξεις…

Λαφαζάνης: Όλοι ανησυχούμε για τις εξελίξεις…

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής, ενώ μίλησε και για την θεωρία των δύο άκρων…

«Όλοι ανησυχούμε για τις εξελίξεις. Υπάρχουν πράγματα που έχουν μια αντιφατικότητα και άλλα που γίνονται με σπασμωδικό τρόπο. Η απόφαση για την άμεση αποφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δεν προκάλεσε και τις καλύτερες των εντυπώσεων», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάθε δικαστική απόφαση, αφήνει μια γεύση στον κόσμο, η οποία έχει και αυτή την αξία της. Δεν είναι πάντα η σωστότερη, αλλά έχει τη σημασία της».

«Από τη στιγμή που παρακάμπτεται η βουλή, χαρακτηρίζεται διαρκές το αυτόφορο, γίνονται αυτές οι συλλήψεις, γίνεται ένα επικοινωνιακό show και ξαφνικά ακούμε, ελεύθεροι και οι τρεις. Εδώ βλέπω μια αντιφατικότητα. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα και όλοι θα πρέπει να περιμένουμε», είπε ακόμα ο κ. Λαφαζάνης.

«Αυτή η εξομοίωση αριστερών απόψεων με απόψεις της Χρυσής Αυγής, είναι σχεδόν ένα πολύ βαρύτατο πλήγμα στη δημοκρατία. Αν συνεχιστεί αυτό, η χώρα θα οδηγηθεί σε ανώμαλες καταστάσεις», σχολίασε για τη θεωρία των δύο άκρων ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ