Τη Δευτέρα απολογείται ο Παπακωνσταντίνου

Τη Δευτέρα απολογείται ο Παπακωνσταντίνου

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ», ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στον οποίο δόθηκε προθεσμία μίας εβδομάδας προκειμένου να μελετήσει το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του.

Η Προανακριτική έκανε μία πρώτη συζήτηση επί του πορίσματος και ο δικηγόρος του κ. Παπακωνσταντίνου παρέλαβε την δικογραφία.

Παράλληλα, την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η κατάθεση των δύο εξαδέλφων του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ελένης και Μαρίνας Παπακωνσταντίνου. Την Τετάρτη θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του Ανδρέα Ρωσσώνη και του Συμεών Σικιαρίδη.

Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης εξέφρασε σε συζητήσεις την άποψη ότι η κατηγορία της απιστίας στη υπηρεσία θα μπορούσε θα διευρυνθεί και με την κατηγορία της κατάχρησης, άποψη που ανέπτυξε και  στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. 

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ- “Καίει” τον Παπακωνσταντίνου το πόρισμα 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ