Πάντζας: Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα

Πάντζας: Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα

 

Να ενισχυθεί άμεσα το αστυνομικό τμήμα των Άνω Λιοσίων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής σε θέματα ασφάλειας ζητά από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας.

Μάλιστα ο κύριος Πάντζας κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, με θέμα την αύξηση της εγκληματικότητας που λαμβάνει χώρα σε σχολικά κτίρια της περιοχής, ζητώντας την άμεση ενίσχυση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Στην επιστολή γίνεται λόγος για κρούσματα βανδαλισμών σε σχολικά κτίρια και σε οχήματα εκπαιδευτικών. Επίσης παρατηρούνται κρούσματα αλλεπάλληλων κλοπών σε σημαντικό αριθμό σχολείων της περιοχής. Ειδικά, όπως αναφέρεται στην επιστολή, το τελευταίο τρίμηνο τα γεγονότα αυτά έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί έντονο κλίμα ανασφάλειας σε γονείς και μαθητές.

«Αντί ο κ. Δένδιας να προστατεύει την ολιγαρχία του τόπου και ότι εμπεριέχεται στα Μνημόνια, επιστρατεύοντας τα ΜΑΤ, ας κοιτάξει να εξασφαλίσει την παροχή της δημόσιας ασφάλειας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιοχή της χώρας. Η αύξηση της εγκληματικότητας λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με θεατή την συγκυβέρνηση. Είναι χρέος της Πολιτείας και συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών, η διασφάλιση της δημόσιας τάξης. Η εγκληματικότητα στην εν λόγω περιοχή, μπορεί να παταχθεί μόνο με κυβερνητική βούληση, ενισχύοντας το τοπικό αστυνομικό τμήμα με ανθρώπινο δυναμικό.», δήλωσε ο βουλευτής.   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ