Το enikos.gr εισέβαλε στο… «Χαμάμ γυναικών»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Σου είχα προδώσει πρώτος τη διανομή-έκπληξη που έφτιαξε η πολυσχιδής Βάσια Παναγοπούλου για το «Χαμάμ γυναικών» που θα ανέβει στο θέατρο «Ελυζέ» και θα δεν θα επανερχόμουν με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τη δουλειά; Ε, ναι λοιπόν, το enikos.gr εξασφάλισε φωτό και τις «ανεβάζει»πρώτο!

Το ιδιαίτερο, ρεαλιστικό και συνάμα τρυφερό έργο της Νελ Νταν ανεβαίνει μέσα στον Δεκέμβρη στο Ελυζέ με πρωταγωνίστριες τις Βίλμα Τσακίρη, Γιάννα Σταυράκη, Μυριέλλα Κουρεντή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Ελευθερία Ρήγου και Τέτα Καμπουρέλλη.

Σε ένα χαμάμ στο Λονδίνο συγκεντρώνονται κάθε τόσο γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη ζωή τους διαφορετικά η μία από την άλλη. Στον φιλόξενο χώρο του παλιού κτιρίου, εξομολογούνται τα καθημερινά, χαλαρώνουν, αστειεύονται και ξεπλένουν το κορμί τους και την ψυχή τους από τους κάθε λογής ρύπους.Κάποια στιγμή το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει να κλείσει το χαμάμ. Και τότε οι γυναίκες αποφασίζουν να αντισταθούν.

Το «Χαμάμ γυναικών» είναι ένα έργο απολαυστικό, που πραγματεύεται με χιούμορ και τρυφερότητα ακόμη και δύσκολα θέματα. Κυρίως όμως είναι έργο κοινωνικό, για τη φιλία, τη γυναικεία αλληλεγγύη και για το τι μπορούν να κατορθώσουν οι γυναίκες όταν ενωμένες αντιμετωπίζουν έναν κοινό εχθρό. Ή έναν κοινό στόχο…

Τη διεύθυνση παραγωγής έχει ο Βασίλης Γκουρούσης,την οργάνωσή της ο Ιωάννης Παντελίδης. Παραγωγή Θεατροκίνημα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ