Το …ψέμα Καρύδη – Αθερίδη δεν τελειώνει!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

Σε …ιντριγκάρει ο τίτλος μου; Το ξέρω,για αυτό τον επέλεξα! Όχι, η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη δεν μας λένε κανένα …ψέμα, παρά μόνο ένα που δεν είναι άλλο από το θεατρικό τους «Ψέμα» που…τα σπάει από πέρσι και πήρε και νέα παράταση για τον Φεβρουάριο. Έχεις πάει; Θα περάσεις τέλεια-σκέφτομαι να τους ξαναδώ για τρίτη φορά! Το δυνατό έργο του Florian Zeller ευτυχεί στο ανέβασμά του στο Μικρό Παλλάς σε εμπνευσμένη σκηνοθεσία του «μαιτρ» Θοδωρή Αθερίδη.

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει για δεύτερη χρονιά, η ιλιγγιώδης μοντέρνα κωμωδία «Το Ψέμα» του ταλαντούχου Florian Zeller, του «τρομερού παιδιού» του γαλλικού θεάτρου, ανατρέπει τον προγραμματισμό που είχαν κάνει τα Αθηναϊκά θέατρα και οι παραστάσεις της παρατείνονται στο θέατρο Μικρό Παλλάς!

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας τα…δίνουν όλα στη σκηνή του Μικρού Παλλάς και επιβεβαιώνουν ακόμη μια φορά το «μότο» της παράστασης : «Αν όλος ο κόσμος έλεγε την αλήθεια, δεν θα είχε μείνει κανένα ζευγάρι πάνω στη γη».

Θέλεις ιστορία; Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα.Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια απολαυστική κωμωδία για όλους όσους λένε ότι θέλουν να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Η πρεμιέρα της νέας σεζόν 2017-18 έγινε στο «The Shaw Theater» στο King’s Cross του Λονδίνου (7/10) στα πλαίσια συνεργασίας με την Prosopa Events και την Celdi Partners, με δύο SOLD OUT παραστάσεις!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Μαριαλένα Κωτσάκη

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

Κοστούμια: Άγις Παναγιώτου

Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη

Βοηθός σκηνογράφου: Γιώργος Θεοδοσίου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μυρτώ Αλικάκη, Κωνσταντίνος Κάππας

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Τετάρτη, Κυριακή: 20:00

Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00

Σάββατο: 18:00 & 21:00

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ