Έλενα Χριστοπούλου: Τι αποκάλυψε για τα κορίτσια του GNTM, τον σύντροφό της και τον γάμο – ΒΙΝΤΕΟ

Για το reality μόδας, τον σύντροφό της, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στον ΣΚΑΙ η γνωστή μάνατζερ μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου.

«To GNTM είναι πλέον το σπίτι μου, περνάω 15 ώρες εκεί. Έχω χαλαρώσει αρκετά περισσότερο. Πιο πολύ βλέπω τη Ζενεβιέβ, παρά τον σύντροφό μου. Το GNTM έχει ένα μεγάλο κομμάτι reality, αλλά έχει και αυτό που ζούμε όλοι στην καθημερινότητα μας. Θα ήταν υποκριτικό αν έπαιζαν ρόλους», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Χριστοπούλου.

Για το πως περνούν το χρόνο τους τα κορίτσια του GNTM μέσα στο σπίτι, η κ. Χριστοπούλου τόνισε ότι «έχουν το πρόγραμμα τους. Κάνουν αρκετή γυμναστική, μαθήματα make up, συναντήσεις με διατροφολόγους. Κάνουν πράγματα που δεν τα βλέπουμε εμείς. Είναι αρκετά δύσκολο, μιας και δεν έχουν επικοινωνία».

Μάλιστα, η κ. Χριστοπούλου ρωτήθηκε για το αν διατηρεί επικοινωνία με τις περσινές διαγωνιζόμενες. Όπως είπε, «με κάποια από τα περσινά κορίτσια έχω επικοινωνία. Έχω την Εβελίνα, η οποία ζει στην Κύπρο λόγω του παιδιού, αλλά εγώ θέλω να φύγει στο εξωτερικό. Με τα υπόλοιπα κορίτσια ίσως κάποιο μήνυμα από social»

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο επιθυμεί να τις μιλούν στον πληθυντικό, ενώ τόνισε πως είναι πολύ ψυχρή σαν άνθρωπος.

Η γνωστή μάνατζερ αναφέρθηκε και σε όσους την «θυμήθηκαν» λόγω του παιχνιδιού: «Πολλοί άνθρωποι με θυμήθηκαν λόγω του GNTM. Έχω επιλέξει όμως τους φίλους μου και δύσκολα μπαίνει κάποιος στην ζωή μου. Ωστόσο δένομαι πολύ με τους ανθρώπους».

Τέλος, μίλησε για τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πως είναι φούρναρης, αλλά ασχολείται και με τις επιχειρήσεις.

«Δεν λέω όχι σε νέο γάμο, ίσως μου βγει κάποια στιγμή, ίσως και όχι», είπε για το ενδεχόμενο ενός γάμου.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ