Ο Gere φλερτάρει σαν πρωταθλητής

Ναι. Ο Richard Gere φλερτάρει ασύστολα, παρά τα 63 του χρόνια, ακόμη και τις κυρίες που συνοδεύονται. Γιατί…μπορεί.

Το περιστατικό συνέβη σε ακριβό εστιατόριο που βρίσκεται στο Long Island της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τη New York Post, ο παντρεμένος με την ηθοποιό Carey Lowell, Richard Gere έτρωγε με τους συνεργάτες του, γιορτάζοντας τη διάκριση με την οποία τιμήθηκε στο Hampton’s International Film Festival.

Όταν όμως πρόσεξε στο απέναντι τραπέζι την εκθαμβωτική ξανθιά, αγνώστων λοιπών στοιχείων, άρχισε να την κοιτάζει επίμονα. Η καλλονή συνοδευόταν από το σύζυγό της, αλλά αυτό δεν πτόησε τον ηθοποιό, ο οποίος κάποια στιγμή σηκώθηκε, πλησίασε το αντικείμενο του πόθου του, έσκυψε και της ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Ο σύζυγος αντέδρασε έντονα, ζητώντας του επιτακτικά να φύγει. Ο Gere όμως αποχώρησε μόνο αφού είπε στην κυρία αυτά που ήθελε.

Λέγεται μάλιστα ότι ο σύζυγος ακολούθησε τον ηθοποιό μέχρι την έξοδο, προκειμένου να σιγουρευτεί πως όντως εγκατέλειψε το εστιατόριο και, κυρίως, πως… άφησε ήσυχη τη γυναίκα του.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Gere μίλησε για παρεξήγηση, σημειώνοντας: «Απλώς φεύγοντας, ο Richard σταμάτησε για να χαιρετήσει και αστειεύτηκε με τους συνδαιτυμόνες του τραπεζιού».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ