Το αποχαιρετιστήριο πάρτι των πρωταγωνιστών του Game of Thrones και το αιματηρό τέλος της σειράς

Οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» γιόρτασαν με «αποχαιρετιστήριο» πάρτι τη λήξη των γυρισμάτων της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Οι ηθοποιοί ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και ήταν όλοι παρόντες στον πολυχώρο Waterfront Hall, στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας.

Οι Μέισι Γουίλιαμς, Εμίλια Κλαρκ, Ίαν Γκλεν, Νάταλι Εμάνουελ και Άλφι Άλεν ήταν όλοι εκεί, όπως και ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος πρόσφατα παντρεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, Ρόουζ Λέσλι.

Οι Μπεν Κρόμπτον, Άιζακ Χέμπστεντ-Ράιτ, Τζέικομπ Άντερσον και Τζον Μπράντλεϊ ήταν επίσης στο πάρτι, το σκηνικό του οποίου θύμιζε την πρωτεύουσα των Γουέστερος, το Κινγκς Λάντινγκ με τους καλεσμένους να φθάνουν στο Waterfront Hall, δίπλα στον ποταμό Λάγκαν του Μπέλφαστ, όπου υπήρχαν αναμμένες δάδες.

Την περασμένη εβδομάδα η Αγγλίδα ηθοποιός, Εμίλια Κλαρκ, η οποία υποδύεται τη Ντενέρις Ταργκάριεν στη σειρά του ΗΒΟ σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε ότι θα της λείψει «το σπίτι μακριά από το σπίτι» στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου γυρίστηκε μεγάλο μέρος του «Game of Thrones».

Η Κλαρκ έγραψε: «Μπήκα σε μία βάρκα σε ένα νησί για να πω αντίο στη γη που ήταν το σπίτι μου μακριά από το σπίτι για σχεδόν μια δεκαετία. Ήταν ένα ταξίδι @gameofthrones σας ευχαριστώ για τη ζωή που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα μπορούσα να ζήσω και την οικογένεια που δεν θα πάψει ποτέ να μου λείπει».

Η Σόφι Τέρνερ αποκάλυψε πρόσφατα ότι το τέλος της σειράς του HBO τον επόμενο χρόνο, θα είναι «πιο αιματηρό» και «πιο συναισθηματικά θλιβερό» από οτιδήποτε μέχρι στιγμής.

«Είναι παιχνίδι των θρόνων, γι’ αυτό θα είναι πιο αιματηρό και πιο θανάσιμο και πιο συναισθηματικά βασανιστικό απ’ όλα τα προηγούμενα χρόνια» δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ