Η Kατερίνα Παπουτσάκη και η απίθανη ερώτηση που της έκανε ο γιος της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε με ενθουσιασμό στο περιοδικό People για τα κατορθώματα του τεσσεράμισι ετών γιου της, Μαξ, που, αν και αποδεικνύεται άσος στα μαθηματικά, την ακολουθεί με χαρά στις πρόβες κάποιες φορές.

Μόνο που εδώ, σε σχέση με τον Μαξ, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Αφού μου είπε την ιστορία της, κοιμήθηκε η ίδια κι εγώ έμεινα με το ακουστικό στο χέρι.

Κοίμισες με παραμύθι τον Μαξ;

Του διάβασα τη Δόνα Τερηδόνα του Ευγένιου Τριβιζά. Βέβαια μας πήρε λίγο παραπάνω, γιατί είναι μεγάλο το βιβλίο.

Α, πρέπει να το ακούσει όλο;

Ε, ναι, δεν γίνεται να κοιμηθεί αν δεν το τελειώσει. Διαλέξαμε μεγάλο βιβλίο γιατί είχα να τον δω πολλές ώρες σήμερα, οπότε κλέψαμε λίγο παραπάνω χρόνο από τον ύπνο του.

Ποια είναι τα τελευταία κατορθώματα του μικρού Μαξ;

Είναι 4,5 τώρα και έχει ξεκινήσει να διαβάζει. Επίσης, κάνει πολλαπλασιασμούς, προσθέσεις, αφαιρέσεις… Τώρα έχει ενθουσιαστεί με τις μετατροπές. Με ρώτησε πόσους πόντους έχει το ένα μέτρο και από εκείνη τη στιγμή κάνει συνεχώς υπολογισμούς. «Διακόσια μέτρα είναι δύο χιλιάδες πόντοι» μου είπε χθες. Ω, ναι, μου το είπε κι αυτό!

Μαθηματικό μυαλό…

Αυτή είναι η φάση του τώρα…

Δεν πήρε κάτι από σένα;

Κάπου εδώ εξαντλούνται και οι γνώσεις μου, δεν έχω κάτι επιπλέον να προσφέρω. Μπορώ να μιλήσω για άλλα πράγματα, να μιλήσω για τα συναισθήματα, τέτοια πράγματα…

Πηγή πληροφοριών: zappit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ