Το τηλεφώνημα που σόκαρε τη Ντορέττα on air – Αναγκάστηκε να τον…διακόψει

Χειμαρρώδης ήταν ένας τηλεθεατής, ο οποίος τηλεφώνησε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και θέλησε να σχολιάσει τους κριτές του “My style rocks”. Ο τηλεθεατής είχε πάρει φόρα και ο λόγος του ήταν καταγγελτικός, γι’αυτό η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να τον διακόψει.

“Δεν θα ήθελα να κρίνω καμία από τις κοπέλες, θα ήθελα όμως να σας πω για την κριτική επιτροπή που μεροληπτούν με τη Ραμόνα συνεχώς. Το δέχεστε; Εσείς ξέρετε. Από την επιτροπή είπαν στις κοπέλες ποτέ πως να περπατάνε; Έχουμε την Τούνη που γέρνει μπροστά και κλωτσάει προς τα πίσω”, ανέφερε χαρακτηριστικά και η παρουσιάστρια του απάντησε πως το My style rocks δεν είναι σχολή μοντέλων.

“Ναι, αλλά όταν λέμε για στυλ και εσείς γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, δεν πρέπει μια κοπελίτσα να περπατά και όμορφα; Αμφιβάλλετε ότι μεροληπτούν για ορισμένες κοπέλες; Τη Σοφία την έχουν χαντακώσει, την Βρισηίδα την έχουν χαντακώσει. Και τώρα θέλω να σας πω για τον κύριο Χάρη”, συνέχισε ο τηλεθεατής.

“Επιτρέπεται στυλίστας ο κύριος Κουδουνάρης να αφήνει τον κύριο Χάρη με γραβάτα ριγέ, καρό πουκάμισο και μαντηλάκι; Ριγέ με καρό ταιριάζει ποτέ;”

“Θέλετε να σας πω για τις κοπέλες; Ήταν μια Κύπρια και με τρεις – τέσσερις παρουσιάσεις που έκανε η κοπέλα, επειδή φόραγε ένα διαφανές την έδιωξαν. Όλες οι κοπέλες παρουσιάζουν ένα concept ότι πάνε στην Αγγλία, πάνε στη Γαλλία. Χάθηκε το Σύνταγμα; Χάθηκε η Κηφισιά; Χάθηκε η Γλυφάδα; Και οι κριτές κρίνονται. Περνάνε λάθος μηνύματα” είπε φανερά εκνευρισμένος ο κύριος Δημήτρης.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον διέκοψε λέγοντας ότι «Έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα για να συγχυζόμαστε από το αν πάει το ριγέ με το καρό και αν ο Χάρης φοράει το παπιγιόν και μας αρέσει η όχι».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ