Τα “γαλλικά” του Σάκη Τανιμανίδη για τους πολιτικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Ομιλητής σε εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς για την προβολή της ταινίας “Κηφισιά, ένα αληθινό παραμύθι” που φτιάχτηκε από τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου, ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Βλέπω παιδιά να δημιουργούν, είτε είναι αυτό το βίντεο, είτε οτιδήποτε άλλο. Και μάλιστα όλη αυτή η δημιουργία που έχετε μέσα σας και θέλετε να κάνετε πράγματα, είστε μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση γιατί ζείτε σε μια εποχή που σας λένε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πράγματα. Θέλετε να δημιουργήσετε και σας λένε “Δεν γίνεται έχει κρίση τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής στους μαθητές, καλώντας τους να μην πάψουν να ονειρεύονται.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση όμως, ήταν η αναφορά του στους πολιτικούς, για τους οποίους δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και μερικά… «γαλλικά».

«Ζείτε 7 χρόνια μέσα σε μια κρίση που σας λένε: «Όχι, όχι, όχι, δεν γίνεται” και ποιοι σας το λένε αυτό, αυτοί που οι ίδιοι δεν μπορούν να ονειρευτούν, αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικοί σας λένε εσάς ότι δεν μπορείτε να ονειρευτείτε. Είμαι τρομερά θυμωμένος και εκνευρισμένος με αυτό το πράγμα και είμαι σίγουρος ότι είστε και εσείς πολύ θυμωμένοι. Σε όλους αυτούς και σε όλο αυτό που γίνεται, ξέρετε τι πρέπει να πείτε; “F@@@ y@@».

«Γιατί κανένας δεν μπορεί να πάρει τα όνειρά σας, κανένας δεν μπορεί να ελέγξει τη σκέψη σας, κανένας δεν μπορεί να σας κουνήσει τα χέρια και τα πόδια» τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που κάποιος σας λέει ότι βλέπει μια κρίση και δεν μπορείτε να κάνετε πράγματα, εσείς θα του λέτε ότι βλέπετε ένα κόσμο γεμάτο ευκαιρίες».

 

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το enikos.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ