• "Είμαι καψούρα μαζί του"

  5:50 πμ, Δευτέρα 23 Απρ 2012 5:50 πμ, Δευτέρα 23 Απρ 2012

  Η Έλλη Κοκκίνου είναι γυναίκα, sexy, είναι επαγγελματίας αλλά πάνω απ΄όλα είναι μια ...τρελή μαμά.

  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Glam" και σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν είναι "ερωτευμένη" με το γιο της, η Έλλη απαντά: " Όχι, απλά ερωτευμένη, είμαι καψούρα μαζί του. Το αγγιγμά του, η ανάσα του, το "καλημέρα" του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου".

  Και συνεχίζει: " Είναι ο μοναδικός άντρας της ζωής μου".

  Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια γυναίκα που πολλές φορές έχει δει τη ζωή της "κρεμασμένη" στα περίπτερα. Πώς νιώθει κάθε φορά που συμβαίνει αυτό;

  " Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Από την άλλη, όμως, αν δεν θέλω αυτό να συμβαίνει, τότε καλά θα κάνω να κάτσω σπίτι μου και να σταματήσω να κάνω τη δουλειά που κάνω".

  Όταν είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, είχε δηλώσει ότι δεν έχει ανασφάλειες με τη διαφορά ηλικίας αλλά με τον εαυτό της. Ισχύει ακόμα αυτό;

  "Με πετυχαίνεις σε μια περίοδο που έχω ακόμα περισσότερες ανασφάλειες με τον εαυτό μου ( γέλια). Από εκεί και πέρα γιατί να με ενοχλεί η ηλικία; Παντρεύτηκα με έναν άνθρωπο μεγαλύτερό μου, που επίσης είχαμε αρκετά χρόνια διαφορά, πάλι δεν είχα πρόβλημα, τώρα είμαι με κάποιον άλλον. Όσον αφορά στις ανασφάλειες, τι να κάνουμε, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει. Και στο κάτω κάτω, όλες οι γυναίκες, κάποια στιγμή δεν έχουμε;"

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα