Ξεκινά το ντέρμπι των Όσκαρ – ΦΩΤΟ

Στη μάχη των βραβείων Όσκαρ αναμένεται συναρπαστικό το ντέρμπι ανάμεσα σε Boyhood και Birdman.

Ήδη κάποιοι από τους λαμπερούς πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής βιομηχανίας έχουν αρχίσει να φτάνουν στο κόκκινο χαλί… μήκους 152 μέτρων.

Δείτε τώρα φωτο: τα αστέρια στο κόκκινο χαλί 

στο Twiiter: @OscarsRedCarpet

Οι διοργανωτές για να μην έρθουν… οι τουαλέτες και τα σμόκιν αντιμέτωπα με τα απειλητικά σύννεφα που σωρεύτηκαν στον ουρανό του Λος Άντζελες έστησαν προστατευτικές σκηνές έξω από το Dolby Theatre.

Η βραδιά των Όσκαρ θα ξεκινήσει στις 17.30 τοπική ώρα (3:30 ώρα Ελλάδας), με παρουσιαστή τον ηθοποιό Νέιλ Πάτρικ Χάρις. Η εκκεντρική Lady Gaga αναμένεται να τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της τελετής. Η Τζένιφερ Άνιστον, ο Έντι Μέρφι, η Σιένα Μίλερ, ο Κρις Πρατ και ο Τζον Τραβόλτα, είναι μεταξύ εκείνων που αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή για να απονείμουν τα βραβεία.

Τα δυο φαβορί, Boyhood και Birdman, κονταροχτυπιούνται «στήθος με στήθος» για τα δύο βασικά βραβεία «Καλύτερης Ταινίας» και «Καλύτερης Σκηνοθεσίας».

Στη διεκδίκηση έχει πλασαριστεί και η η ταινία του Κλιντ Ίστγουντ «American Snipper», που τελευταία στιγμή κέρδισε μία θέση στις υποψηφιότητες των Όσκαρ και διεκδικεί 6 χρυσά αγαλματίδια.

Στις κατηγορίες των ερμηνειών Τζούλιαν Μουρ και Έντι Ρεντμέιν είναι τα μεγάλα φαβορί στους Α’ Ρόλους, ενώ Τζ.Κ. Σίμονς και Πατρίσια Αρκέτ είναι τα φαβορί στους Β’ Ρόλους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ