Έλλη Κοκκίνου: Ο Γιώργος Μπόγρης δεν ξέρει τα πάντα για μένα

Έλλη Κοκκίνου: Ο Γιώργος Μπόγρης δεν ξέρει τα πάντα για μένα

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου στο “Down Town” της Κύπρου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύντροφο της, Γιώργο Μπόγρη, και τη σχέση του που μετρά ήδη 3,5 χρόνια.

– Τι είναι αυτό που θαυμάζεις περισσότερο στον σύντροφό σου, Γιώργο Μπόγρη;

Την καλοσύνη του. Έχει απεριόριστη καλοσύνη και αθωότητα. Είναι σπάνια η καθαρότητα αυτού του ανθρώπου, σε ασύλληπτο βαθμό.

– Το περίμενες ότι θα ήσασταν μαζί, αισίως, τρεισήμισι χρόνια;

Όχι. Η αλήθεια είναι πως όχι. Ούτε εγώ, ούτε κανένας. Εξεπλάγην ευχάριστα. Είναι αυτό που λέγαμε και πριν: δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Μπορεί να σε εκπλήξει ανά πάσα στιγμή. Κι εμένα, σε αυτό το κομμάτι, με εξέπληξε ευχάριστα.

– Τι είναι αυτό που σας χωρίζει με τον Γιώργο;

Μόνο τα χιλιόμετρα, γιατί παίζει στη Θεσσαλονίκη. Α, και το ύψος! Αυτό κι αν μας χωρίζει…(γελάει δυνατά). Κατά τα άλλα, δεν μας χωρίζει τίποτα.

– Με τον Γιώργο έχετε αυτό που λέμε “την τέλεια επαφή”;

Με κανέναν δεν επικοινωνείς απόλυτα. Ούτε με την ίδια σου τη μητέρα! Μωρέ, εδώ δεν επικοινωνώ με τον εαυτό μου, πώς θα έχω την απαίτηση να επικοινωνώ άψογα με τον σύντροφό μου ή τον “χ” σύντροφο; Όλοι είμαστε στον κόσμο μας!

– Ο Γιώργος ξέρει τα πάντα για σένα;

Όχι. Τα πάντα δεν τα ξέρει κανένας. Ίσως η μητέρα μου γνωρίζει σχεδόν τα πάντα για μένα, ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος και ο Παύλος Σταματόπουλος. Ξέρεις, είμαι ένας άνθρωπος που, όταν δεν είμαι καλά, κόβομαι από τους πάντες. Δεν θέλω να μιλήσω εκείνη τη στιγμή. Όταν είμαι χάλια, απομονώνομαι. Αφού όμως το επεξεργαστώ, τότε θα ανοιχτώ σε πολύ δικούς μου ανθρώπους.

 

Πηγή: faysbook.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ