Ηλιάδη: Δεν μπαίνω σε ίντριγκες

Ηλιάδη: Δεν μπαίνω σε ίντριγκες

Συνέντευξη στο περιοδικό “ΕΓΩ! Weekly” έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα, τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και τον πρώην σύντροφό της Κώστα Μηλιωτάκη.

Η τραγουδίστρια, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το τραγούδι της στη Eurovision, σχολίασε: “Δεν θέλω να το προσωποποιήσω, αλλά κανένα από τα σχόλια και τις κριτικές που γράφτηκαν και ακούστηκαν δεν μου χάλασαν τη διάθεση. Τα έβρισκα αστεία”.

Όσο τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, δήλωσε: “Όπως έκανε χιούμορ ο Αγάθωνας, έτσι έκανα κι εγώ! Δεν έγινε και τίποτε… Στη δουλειά μου νομίζω είμαι αξιοπρεπής και δεν είμαι από εκείνες που θα μπω σε ίντριγκες, δεν θα ενοχλήσω κάποιους”.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι είναι μόνη της και για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη τόνισε: “Δεν είναι απαραίτητο να αναθεωρείς. Δεν μιλώ μόνο για ένα χωρισμό, αλλά με οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας. Η ζωή προχωράει μπροστά και δεν πρέπει να μένουμε πίσω. Μακάρι να μπορέσω να χαρίσω ένα αδελφάκι στο γιο μου, γιατί το θέλει πολύ”.

Όσο για τον αδελφό της είπε χαρακτηριστικά: “Με τον αδελφό μου μένουμε μαζί, είμαστε συνέχεια μαζί και με προσέχει πολύ. Ο Κώστας είναι ο προσωπικός μου γυμναστής και μάλιστα με έχει συνέχεια στην πίεση! Είμαστε όμως πολύ δεμένοι και μοιάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι με τους γονείς μας, είμαστε και με εκείνους καθημερινά μαζί. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο στη ζωή μας από την οικογένεια. Νιώθω πολύ ωραία που είναι κοντά μου οι γονείς μου και με στηρίζουν σε οτιδήποτε κι αν κάνω”.

Πηγή: EΓΩ! Weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ