Μόντι: «Δύσκολο το έργο μας»

 

Μόντι: «Δύσκολο το έργο μας»

 

Υπερασπιζόμενος το έργο της κυβέρνησης τεχνοκρατών της οποίας ηγείται, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, δήλωσε ότι ήταν μια δύσκολη και σκληρή αλλά ταυτόχρονα αναγκαία αποστολή, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι οι κυβερνήσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη καλύτερες από την δική του.

«Έπρεπε να φέρουμε εις πέρας μια σκληρή επιχείρηση… Έπρεπε να αποφύγουμε μια καταστροφή. Συνεπώς πρέπει να εκπλησσόμαστε που δεν βλέπουμε προς το παρόν σημάδια ανάπτυξης; Δεν πρέπει να εκπλησσόμαστε, ήταν αναπόφευκτο» δήλωσε ο Μάριο Μόντι, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Μπολόνια, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται χρόνος για να γίνουν αισθητά τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας προληπτικής πολιτικής, σε αντίθεση με τις ζημίες ανεύθυνων οικονομικών πολιτικών που γίνονται αισθητές στο άμεσο μέλλον.

Αναφερόμενος σε εκείνους που θα πάρουν την σκυτάλη από την δική του κυβέρνηση, ο Ιταλός πρωθυπουργός σημείωσε: «Πιστεύω ότι οι κυβερνήσεις που θα ακολουθήσουν δεν μπορούν παρά να είναι καλύτερες, γιατί θα έχουν καταλάβει με βάση την εμπειρία αυτής της χρονιάς τι θέλουν οι πολίτες και τι συμβαίνει στην χώρα».

Πηγή:ethnos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ