Σοκαριστική μαρτυρία Βετναμέζας: Ο 15χρονος αδερφός μου το νεαρότερο θύμα στο “παγωμένο φέρετρο” – ΦΩΤΟ

Ενώ το Βιετνάμ αναζητεί τα θύματά του στο φορτηγό της φρίκης, μία 16χρονη έρχεται να εκφράσει τους φόβους της για την τύχη του 15χρονου αδερφού της για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ανάμεσα στους 39 μετανάστες που πάγωσαν μέχρι θανάτου.

Όπως δήλωσε η γυναίκα, ο έφηβος προσπαθούσε να φθάσει στη Βρετανία για να επανασυνδεθεί με τους γονείς του. Ο Nguyen Huy Hung εικάζεται ότι είναι το νεαρότερο θύμα της τραγωδίας όπου χάθηκαν με φριχτό τρόπο 39 ψυχές.

Η οικογένεια του αγοριού υποστηρίζει ότι ο 15χρονος ταξίδευε εδώ και δύο μήνες προσπαθώντας να φθάσει στη Μ. Βρετανία και να ζήσει κοντά στον πατέρα του Nguyen Huy Tung και τη μητέρα του Nyguen Thi Huyen. Αν και ο θάνατός του δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη βρετανική αστυνομία ακόμη, οι Αρχές του Βιετνάμ στο Ανόι προσφέρει στήριξη στους συγγενείς του στο σπίτι του στο ορεινό χωριό Τσουόνγκ Γκιαν.

Η 16χρονη αδερφή του που ζει στην Κορέα είπε σε φίλους στο Facebook: “Ο αδερφός μου έφυγε για από Γαλλία για τη Βρετανία και από τότε δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε”. Ένας θείος ξεκίνησε το ταξίδι από τον νότο της χώρας όταν οι γονείς του αγοριού είπαν στις Αρχές ότι έχασαν επαφή με τον γιο τους στις 22 Οκτωβρίου, την ημέρα της τραγωδίας. Οι γονείς που ζουν στη Βρετανία πιθανώς παράνομα, πλήρωσαν σε διακινητές τουλάχιστον 10.000 λίρες για να περάσει ο γιος τους στη χώρα και να έρθει κοντά τους.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ