Συγκλονίζει ο Κούτσερ στην κατάθεσή του στο δικαστήριο: “Πανικοβλήθηκα όταν έμαθα ότι είναι νεκρή”

Τα όσα βίωσε μετά τη δολοφονία της 22χρονης σχεδιάστριας μόδας Άσλεϊ Έλεριν περιέγραψε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες ο γνωστός ηθοποιός Άστον Κούτσερ, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του αποκαλούμενου “μαχαιροβγάλτη του Χόλιγουντ“.

Ο ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει στην 22χρονη προκειμένου να κλείσουν ένα ραντεβού. Μία ημέρα μετά, όμως, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπανγκαλόου όπου διέμενε.

Στην κατάθεσή του, ο Κούτσερ υποστήριξε ότι έφθασε στο μπανγκαλόου της σχεδιάστριας μόδας στο Χόλιγουντ το βράδυ της 22ας Φεβρουαρίου 2001, αφότου είχε μιλήσει μαζί της προηγουμένως στο τηλέφωνο για να κλείσουν ένα ραντεβού, σύμφωνα με τη Los Angeles City News Service. Όταν έφθασε εκεί, όμως, δύο ώρες μετά, βρήκε τα φώτα αναμμένα και την πόρτα κλειδωμένη. Κοιτάζοντας από το παράθυρο, νόμισε ότι είδε σταγόνες από κόκκινο κρασί πάνω στο χαλί.

Η 22χρονη ‘Ελεριν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της την επομένη το πρωί από συγκάτοικό της, είπαν οι δικαστές.

“Πράγματι δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο”, είπε ο Κούτσερ προσθέτοντας ότι τότε σκέφτηκε πως τα θαλάσσωσε που πήγε αργά και υπέθεσε ότι η ‘Ελεριν θα είχε βγει έξω με κάποιον φίλο”, σύμφωνα με τη City News Service.

Όταν αργότερα έγινε γνωστή η δολοφονία της 22χρονης, δήλωσε ότι ο ίδιος “πανικοβλήθηκε”.

Ο πρώην σταρ της ταινίας “Two and a Ηalf Μen” κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του Μάικλ Γκαργκίλο, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 22χρονος Έλεριν και ακόμη δύο γυναικών. Ο 43χρονος κατηγορείται επίσης για απόπειρα δολοφονίας μίας άλλης γυναίκας. Συνελήφθη το 2008, ωστόσο, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος.

Το 2005 ο Κούτσερ παντρεύτηκε την ηθοποιό Ντέμι Μουρ. Μετά το διαζύγιό τους το 2013, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Μίλα Κούνις, συμπρωταγωνίστριά του στην κωμωδία “That ’70s Show”, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ