Ένας αμφιφυλόφιλος σαμάνος έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας της Νορβηγίας – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ιδιότυπος έρωτας άνθησε στη Νορβηγία ανάμεσα σε μια πριγκίπισσα και έναν σαμάνο. Δεν πρόκειται για σενάριο ρομαντικής ταινίας αλλά για ένα… παραμύθι ζωής, όπως το ζει η πριγκίπισσα της Νορβηγίας Μάρτα η οποία ερωτεύτηκε έναν σαμάνο, τον Ντούρεκ, που το πραγματικό του όνομα είναι Ντέρεκ Βέρετ.

Η 47χρονη εκκεντρική πριγκίπισσα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο σαμάνος είναι η “δίδυμη φλόγα” της και ο νέος σύντροφός της. Ο φωτογραφικός φακός τη “συνέλαβε” στο αεροδρόμιο του Όσλο να υποδέχεται τον αγαπημένο της ενώ μαζί θα κάνουν περιοδεία σε πέντε πόλεις για να μιλήσουν για διαλογισμό αλλά και για το ρομάντσο τους. Μάλιστα, πουλούν και εισιτήρια. Πηγή δήλωσε στην Daily Mail, ότι οι δυο τους ερωτεύτηκαν όταν ο σαμάνος ανέλαβε την πριγκίπισσα ως πελάτισσά του. Ακόμη είναι ασαφές πότε γνωρίστηκαν αλλά οι φωτογραφίες τους συνδέουν από τον Νοέμβριο του 2018.

“Το να ερωτευθεί μία πελάτισσα ήταν το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του Ντούρεκ αλλά η έλξη τους ήταν ακαταμάχητη” αναφέρει πηγή στη βρετανική εφημερίδα που προσθέτει: “Πιστεύουν ότι γνωρίζονται εδώ και πολλές ζωές και πως σ’ αυτήν τη ζωή πρέπει να βοηθήσουν να θεραπεύσουν μαζί τον κόσμο με τη στήριξη από τη φυλή τους, τους ακολούθους τους. Ο Ντούρεκ πιστεύει ότι ήταν βασιλιάς σε περασμένη ζβή και πως οι δυο τους ήταν σύζυγοι σε αρκετές ζωές” είπε φίλος τους στην DailyMail.com.

Όταν έφθασε στο αεροδρόμιο του Όσλο με δύο ανιψιές του είπε στους δημοσιογράφους ότι είχε έρθει για να μοιράσει αγάπη. Μαζί με τη Μάρτα ξεκινούν περιοδεία σε Δανία και Νορβηγία και θα εντρυφήσουν το κοινό στα μυστήρια της ζωής ενώ θα επικεντρωθούν σε διαλογισμό και σαμανικές ασκήσεις. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 65 έως 140 δολάρια.

Η ανακοίνωση του ρομάντσου τους έρχεται ως προώθηση του νέου βιβλίου του Ντούρεκ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Η πριγκίπισσα χώρισε τον σύζυγό της Άρι Μπεν το 2016 έπειτα από 14 χρόνια γάμου. Τότε είχαν πει ότι απλώς είχαν απομακρυνθεί αλλά σκόπευαν να μοιραστούν την κηδεμονία των τριών τους παιδιών. Από τότε δεν είχε κάποια γνωστή σχέση μέχρι που γνώρισε τον Βέρετ.

Ο 44χρονος Βέρετ γεννήθηκε στο Σακραμέντο τον Νοέμβριο του 1974. Έχει πει ότι αντιλήφθηκε τις ικανότητές του όταν ήταν πέντε αλλά άρχισε να εκπαιδεύεται στον σαμανισμό όταν ήταν 11 χρονών και πως είναι θεραπευτής έκτης γενιάς. Η μητέρα του που τον εισήγαγε στον κόσμο του πνεύματος όταν ήταν μωρό, ήταν νορβηγικής-ινδικής καταγωγής και ο πατέρας του ήταν Αφρικανός-Αϊτιανός. Ισχυρίζεται ότι ήταν η μητέρα του που προέβλεψε το ρομάντσο του με διαζευγμένη γαλαζοαίματη. “Όταν ήμουν έφηβος η μητέρα μου μου είπε ότι κάποιος με νορβηγική κληρονομιά θα με βρει και θα μου φέρει τόση χαρά στην καρδιά μου. Τη ρώτησα “ποιος μητέρα;” και εκείνη μου απάντησε “μια πριγκίπισσα”.”. Ο Ντούρεκ έχει ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ πελάτες, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Νίνα Ντόμπρεβ και άλλοι σταρ.

Στα social media γράφει ότι ενδιαφέρεται και για άνδρες και για γυναίκες. Δεν γράφει ικανότητες ή σπουδές, αλλά ότι πήγε σε σχολείο όπου αγαπά τους πάντες”, “στο σχολείο του ταπεινού” και στο λύκειο του Σαν Ματέο Καλιφόρνια. Το 1993 συνελήφθη στη Σάντα Κλάρα, αν και τα αρχεία δεν είναι διαθέσιμα ώστε να αποδειχθεί ποια ήταν η κατηγορία.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ