Ο καλοκαιρινός παιδικός της έρωτας της έγινε ο άνδρας της ζωής της – ΦΩΤΟ

Καρμικός ήταν ο έρωτας της Χάιντι Πάρκερ και του Εντ Σάβιτ. Γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δύο έξι χρονών και έκαναν διακοπές ο καθένας με την οικογένειά του στην Αλικαρνασσό. Άρχισαν να παίζουν μαζί με τα κουβαδάκια τους στην παραλία και κρατούσαν τα χέρια κατά μήκος της ακρογιαλιάς. Ήταν 1997. Εκείνη ήταν από το Σέφιλντ του νότιου Γιορκσάιρ, ενώ αυτός από το Πούτνεϊ του νοτιοδυτικού Λονδίνου.Για μία εβδομάδα η Χάιντι και οι μεγαλύτερες αδερφές της πέρασαν πάρα πολύ όμορφα σ’ αυτές τις διακοπές. Η Χάιντι είχε τη συντροφιά του Εντ και ήταν πανευτυχής. Τα χρόνια πέρασαν και η Χάιντι είχε ξεχάσει τον φίλο της, όπως παραδέχτηκε.

Χρόνια μετά η Χάιντι και ο Εντ ξανασυναντήθηκαν όταν ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Νιουκάστλ. Ζούσαν ακόμη και στο ίδιο σπίτι έστω και με έναν χρόνο διαφορά. Την εντόπισε μέσω facebook και της ζήτησε βοήθεια με το πλυντήριο ρούχων στο φοιτητικό διαμέρισμα. Είχε βρει έναν φάκελο με το όνομά της επάνω και σκέφτηκε ότι αφού ζούσε εκεί πριν από έναν χρόνο θα μπορούσε να τον βοηθήσει.

Εκείνη σπούδαζε οικονομικά και επιχειρήσεις ενώ εκείνος ψυχολογία. Ήταν αρχές του τρίτου έτους στο Πανεπιστήμιο όταν έλαβε το μήνυμα στο facebook από τον Έντ. Όπως παραδέχεται τώρα, στα 27 της, του απάντησε γιατί της άρεσε πάρα πολύ. Συναντήθηκαν τυχαία όταν ήταν έξω με φίλους. Η Χάιντι τον αναγνώρισε από τη φωτογραφία στο facebook και του συστήθηκε. “Εντοπίσαμε ο ένας τον άλλον. Ήταν κούκλος και πραγματικά υπέροχος. Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ ότι σκεφτόμουν ήταν “ουάου είναι τέλειος””, εξομολογείται η Χάιντι.

Η χημεία ήταν έντονη ανάμεσά τους από την πρώτη στιγμή. Από τότε έγιναν αχώριστοι. Εκείνη μετακόμισε στο Λονδίνο και λίγα χρόνια μετά άρχισαν να συζούν αφού αγόρασαν μαζί διαμέρισμα. Της έκανε πρόταση γάμου το 2015 ενώ απολάμβαναν έναν περίπατο στο Ντέρμπισαϊρ.

Επιστρέφοντας σπίτι, εκείνος είχε οργανώσει πάρτι έκπληξη για τον αρραβώνα τους. Μερικούς μήνες μετά ενώ απολάμβαναν το δείπνο με τις μαμάδες τους άρχισαν να μιλάνε για τις ξεχωριστές παιδικές τους διακοπές. Όταν έγινε αναφορά στις διακοπές που είχαν κάνει και οι δύο οικογένειες στην Αλικαρνασσό, η μητέρα της Χάιντι θυμήθηκε ότι τον καλοκαιρινό έρωτα των παιδικών της χρόνων τον έλεγαν Εντ. Όταν της έστειλε τη φωτογραφία που είχαν βγάλει μαζί από εκείνο το μακρινό καλοκαίρι, όλα τα κομμάτια του παζλ ενώθηκαν. Είχαν ξανασυναντηθεί και ο Εντ των παιδικών της χρόνων θα γινόταν ο άνδρας της ζωής της.

Οι γονείς τους δεν είχαν επικοινωνία σε εκείνες τις διακοπές, αλλά τα παιδιά είχαν εκπληκτικές αναμνήσεις. Και γρήγορα βρήκαν κι άλλες φωτογραφίες που ανακάλεσαν μνήμες.

Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2016 σε ένα εξοχικό σπίτι στο Ντέρμπισαϊρ και πήγαν μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες, ενώ πρόσφατα επέστρεψαν στην Αλικαρνασσό απ’ όπου όλα ξεκίνησαν, εκεί όπου άρχισε το θαύμα, λέει η Χάιντι.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ