Νέα αποκάλυψη για τους γονείς της Μαντλίν από πρώην αστυνομικό που συμμετείχε στις έρευνες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν αποκαλύπτει πρώην αστυνομικός ο οποίος είχε ηγηθεί των ερευνών.

Η μικρή θα μπορούσε να έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν παιδόφιλο, ο οποίος είχε πλησιάσει την οικογένειά της, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο πρώην ντετέκτιβ, αποκλείοντας ωστόσο την πιθανότητα οι γονείς της να γνώριζαν κάτι.

Ο Γκονσάλο Αμαρά, αστυνομικός ο οποίος ηγείτο των ερευνών το 2007 στην Πορτογαλία, αποκάλυψε νέα στοιχεία σχετικά με την πολυσυζητημένη εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, πριν από 12 χρόνια στο θέρετρο Πράι ντε Λουζ, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τον Αμαρά, ένα από τα σενάρια που εξέταζαν εκείνη την εποχή ήταν η πιθανότητα να έχει πέσει η Μαντλίν θύμα ενός διεθνούς κυκλώματος παιδόφιλων, το οποίο ενδέχεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους κοντά στην οικογένεια Μακάν.

Υποστήριξε επίσης ότι κάποιες από τις καταθέσεις, που μπορεί να ήταν σχετικές με αυτό το σενάριο, κρατήθηκαν κρυφές αρχικά από τη βρετανική αστυνομία, η οποία εκείνη την εποχή διενεργούσε την δική της, ξεχωριστή έρευνα.

«Οι βρετανικές Αρχές προσπάθησαν να αποκρύψουν αυτήν την κατάθεση και δεν έγινε τίποτα προκειμένου να ελεγχθεί αυτό το σενάριο», υποστήριξε ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν πιστεύει πως οι γονείς της μικρής Μαντλίν γνώριζαν κάτι γι’ αυτό. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα διέρρευσε ότι ένας Γερμανός παιδόφιλος θεωρήθηκε ύποπτος για την υπόθεση, ωστόσο οι Αρχές το διέψευσαν κατηγορηματικά.

Πηγή: Mirror, Sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ