“Εφιάλτης” 12 μποφόρ σε κρουαζιερόπλοιο – Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους τραυματισμένους επιβάτες – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πολύ δυνατό ράπισμα του ανέμου συντάραξε τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Norwegian Escape», που έκανε τη διαδρομή από την Νέα Υόρκη στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπο με ανέμους έντασης 12 μποφόρ, με αποτέλεσμα να ταρακουνηθεί τόσο που οι εικόνες μετά το περιστατικό να μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο.

«Αναφέρθηκαν πολλοί τραυματισμοί και οι άνθρωποι αυτοί, επιβάτες και πλήρωμα, είναι στην άμεση προτεραιότητά μας. Δεν σημειώθηκε καμία ζημιά στο πλοίο, που παραμένει πλήρως λειτουργικό και συνεχίζει βάσει του αρχικού προγράμματος», ήταν η ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας μέσω Twitter.

Πολλοί ήταν οι επιβάτες που ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου στο Instagram, δείχνοντας τι συνέβη μέσα στο πλοίο την ώρα που το χτύπησαν οι θυελλώδεις άνεμοι

«Το πιο τρομακτικό πράγμα μόλις μας συνέβη, καρέκλες, τραπέζια, άνθρωποι “πετούσαν” από την μια μεριά του πλοίου στην άλλη», έγραψε ένας επιβάτης.

Άλλος επιβάτης, είπε ότι: «Άνθρωποι αιμορραγούσαν, άλλοι είχαν πάθει πανικό, άλλοι ούρλιαζαν». «Ήταν μια τρομακτική στιγμή, που όμως σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τι έχεις στη ζωή», συμπληρώνει.

Δείτε τι συνέβη:

ΠΗΓΗ: dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ