Προσχεδιασμένη η άγρια δολοφονία 56χρονης – Την σκότωσε με σουγιά για 1.500 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη είναι από χθες η Κύπρος από την άγρια δολοφονία μιας 56χρονης, η οποία εντοπίστηκε σφαγιασμένη στο αυτοκίνητό της, σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια του χωριού Οίκος Μαραθάσας.

Κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν τα χρήματα, τα οποία η 56χρονη Γιαννούλα Χατζηγιάννη είχε μαζί της, αφού δούλευε σε μπακάλικο του γειτονικού χωριού Καλοπαναγιώτης.

Τα μεσημέρια η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο χωριό Οίκος, όπου διέμενε. Εκεί της είχε στήσει καρτέρι ο 40χρονος φερόμενος δράστης.

Ο δράστης έκανε ωτοστόπ στην γυναίκα για να τον μεταφέρει στο χωριό. Αφού επιβιβάστηκε στο όχημα ο 40χρονος έβγαλε τον σουγιά, που είχε αγοράσει από περίπτερο της περιοχής και σκότωσε εν ψυχρώ την άτυχη γυναίκα.

Τα χρήματα που είχε μαζί της και στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην κατοχή του 40χρονου ήταν 1500 ευρώ. Μάλιστα η δεσμίδα χρημάτων είχε αίματα πάνω. Η μικρή κοινότητα του χωριού της Μαραθάσας είναι συγκλονισμένη από χθες αφού όπως ανέφερε και στο SigmaLive ο κοινοτάρχης είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κάτι τέτοιο στο χωριό τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα ο 40χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για περαιτέρω κράτηση ενώ αναμένονται και αποτελέσματα εξετάσεων σε τεκμήρια τα οποία εντόπισαν οι αρχές. Η 56χρονη ήταν μητέρα δυο ενήλικων παιδιών και τα τελευταία χρόνια δούλευε στα χωριά της περιοχής.

Πηγή: sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ