Κάιλι Τζένερ: Η 20χρονη που με την περιουσία της απειλεί να πάρει τη θέση του Μr Facebook στη λίστα του Forbes- ΒΙΝΤΕΟ

H νεαρή Κάιλι Τζένερ, η βενιαμίν της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 10 Αυγούστου, θα γιορτάσει τα 21α γενέθλιά της και θα συμπεριληφθεί στους πλουσιότερους νέους του πλανήτη.

Η Κάιλι Τζένερ ήδη κατέχει την 4η θέση στη λίστα των πλουσιοτέρων αυτοδημιούργητων γυναικών της Αμερικής , ενώ απέχει εκατό εκατομμύρια πριν από την κορυφή και για το λόγο το περιοδικό Forbes την φιλοξενεί στο εξώφυλλό του στο τεύχος Αυγούστου.

Η νεαρή Κάιλι, ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν μόλις 20 χρόνων, κατάφερε να έχει περιούσια η οποία αποτιμάται στα 900 εκατομμύρια δολάρια ,τρία χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρίας καλλυντικών της, η επιτυχία της οποίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε μια θεραπεία αύξησης του όγκου των χειλιών και είναι έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 23 χρόνων.

Μια επιτυχία που ενισχύεται από το τεράστιο κοινό που διαθέτει η Τζένερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η νεαρή, που έγινε μαμά τον Φεβρουάριο, έχει 110 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αριθμός που την κάνει μια από τις 10 προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους παγκοσμίως στο μέσο αυτό που υπολογίζουν πολύ οι διασημότητες όπως η Σελίνα Γκόμεζ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Toν Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε ένα κιτ καλλυντικών με την ονομασία «Kylie Lip Kits» με τιμή πώλησης τα 29 δολάρια. Τα 15.000 τεμάχια «εξαφανίστηκαν» αμέσως μόλις ανέβηκαν στο διαδίκτυο. «Πριν καν ανανεώσω τη σελίδα είχαν πουληθεί όλα», λέει η ίδια. Μάλιστα, κάποιοι από τους «τυχερούς» αγοραστές πουλούσαν ήδη τα κιτ στο eBay για το ποσό των 1.000 δολαρίων.

Προσφέροντας πλήρη απασχόληση σε μόλις επτά εργαζόμενους, η Κάιλι Τζένερ αποδεικνύει ένα “νέο μοντέλο χρήσης της διασημότητας”, υπογραμμίζει το Forbes. “Στο βάθος, όλα όσα κάνει η Τζένερ για να κερδίζει όλα αυτά τα λεφτά είναι ότι χρησιμοποιεί το κοινό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Η Κάιλι Τζένερ,  η οποία πλέον σήμερα δεν φουσκώνει τα χείλη της, ενορχήστρωσε επιδέξια στο Instagram τον Φεβρουάριο την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης που απέκτησε με τον ράπερ Τρέιβις Σκοτ. Έπειτα από μήνες σιγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κάιλι ανάρτησε στο YouTube ένα βίντεο 11 λεπτών, που δείχνει σημαντικές στιγμές της μητρότητάς της. Το βίντεο είχε 11 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 12 ώρες.

Aww! The sweetest thing ever #stormi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) στις

Αν και το Forbes χαρακτηρίζει την Κάιλι, “τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο”, πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμφισβητούν τον χαρακτηρισμό αυτό.

Πηγή: Forbes/ ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ