Ερντογάν προς ψηφοφόρους: Μέχρι και φούρνο αγοράσατε επί των ημερών μου

Συνεχίζει την προβολή των μεγάλων “έργων” προς το λαό του ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος μετά τα ψυγεία που κατάφερε να πάρει ο μέσος πολίτης κατά τη διακυβέρνησή του, επεσήμανε στους ψηφοφόρους ότι επί των ημερών του αγόρασαν μέχρι και φούρνο, πολλοί δε ως και πλυντήριο ρούχων.

«Είχατε πριν φούρνο στα σπίτια σας;», ρώτησε τους οπαδούς του κατά την ομιλία στη συνοικία Γκαζιοσμάνπασά της Κωνσταντινούπολης, ενώ κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία και “όλα τα σενάρια μένουν ανοιχτά”, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Συνέχισε λέγοντας «υπάρχει σπίτι χωρίς πλυντήριο ρούχων πια; Ούτε φούρνος δεν υπήρχε. Τώρα σπίτι χωρίς φούρνο υπάρχει; Πού ήμασταν και πού φτάσαμε…» υπερηφανεύτηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι η ευημερία έκανε μάλιστα πολλά σπίτια να αποκτήσουν μέχρι και αυτοκίνητο.

Μάλιστα υποσχέθηκε μετά τις εκλογές να δημιουργήσει πάρκινγκ σε κάθε γειτονιά, ώστε να μην παρκάρουν όλοι στα σοκάκια και στους δρόμους, που έχουν γεμίσει από τα αυτοκίνητα των ….πλούσιων κατά τον Ερντογάν, Τούρκων πολιτών.

Πέντε ομιλίες θα κάνει ο Ερντογάν

Με πέντε ομιλίες στην Κωνσταντινούπολη κλείνει το Σάββατο την προεκλογική του εκστρατεία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας θα μιλήσει σε πέντε μεγάλες συνοικίες της ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης, ενώ την τελευταία ομιλία θα την πραγματοποιήσει σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες γειτονιές της Κωνσταντινούπολης, το Εγιούπ, όπου όμως βρίσκονται ένα από τα ιστορικότερα τζαμιά της Πόλης και ο τάφος του Μωάμεθ του Πορθητή.

Αντίστοιχα ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Μουχαρέμ Ιντζέ, θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προεκλογική ομιλία του στην ασιατική Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή Μάλτεπε.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ