Ο…Τinder έρωτάς τους βάφτηκε με αίμα – Το ψέμα για την παρθενιά της οδήγησε στη φρίκη – Την έσφαξε και την τεμάχισε – ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία διευρευνά μια σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας και αυτοκτονίας, όπου ένας παλαιστής σκότωσε την κοπέλα του, την έκοψε κομμάτια και τα έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών επειδή του είπε ψέματα ότι ήταν παρθένα, όταν γνωρίστηκαν μέσω του Tinder.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, υποψιαζόταν ότι τον απατούσε με άλλουν άντρες, τους όποιους η κοπέλα είχε γνωρίσει επίσης μέσω της ίδιας εφαρμογής online ραντεβού.

Βίντεο από την κάμερα ασφαλείας κατέγραψαν τις τελευταίες στιγμές της 27χρονης Yee-min Huang, η οποία ακολούθησε τον 28χρονο δράστη Gary Chu, στα σκαλιά που οδηγούσαν στο διαμέρισμά του, όπου την δολοφόνησε και έβαλε τα κομμάτια της σε επτά σακούλες σκουπιδιών.

Ο Chu, ήταν ερασιτέχνης παλαιστής MMA και ζούσε στη Βόρεια Ταϊβάν και αυτοκτόνησε μερικές ημέρες μετά τη δολοφονία της κοπέλας του.

Ο 28χρονος άφησε ένα σημείωμα όπου έγραφε “Με αδίκησε” αναφερόμενος στην 27χρονη.

Το έγκλημα άρχισε να ξετυλίγεται στις 26 Μαϊου, όταν ο αδελφός της 27χρονης άρχισε να την αναζητά μέσω των καναλιών και των ΜΜΕ, καθώς υποψιαζόταν ότι την είχε απαγάγει ο φίλος της.

Την ίδια ημέρα, ο Chu υποστήριξε στο Facebook ότι δεν την είχε χτυπήσει ποτέ ούτε την είχε περιορίσει και ότι αν και είχε προσπαθήσει να την χωρίσει, η Yee-min συνέχιζε να γυρίζει πίσω σε αυτόν.

“Μετά τη γνωριμία μας στο Tinder, μου είπε ψέματα ότι ήταν παρθένα. Ένιωσα εξαπατημένος και προδομένος, όταν ανακάλυψα ότι μου έλεγε ψέματα και ότι επίσης με κεράτωνε με άλλους άνδρες” ανέφερε.

Ο αδελφός της ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά δεν βρήκαν κάτι στο σπίτι του Chu. Οι συγγενείς του υποστήριξαν ότι είχαν καιρό να τον δουν. Όταν οι αρχές είδαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας είδαν τις τελευταίες στιγμές της κοπέλας, αλλά και τον Chu να μεταφέρει επτά σακούλες σκουπιδιών από το διαμερισμά του στις 22 Μαϊου.

Στις 27 Μαϊου οι αρχές ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν τα διασκορπισμένα κομμάτια της κοπέλας στον κήπο της πολυκατοικίας, ενώ βρήκαν τον Chu κρεμασμένο σε ένα δέντρο.

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ