Φρίκη: Μητέρα είπε ψέματα ότι απήγαγαν το μωρό της- Βρέθηκε νεκρό στο κουτί για τις πάνες- ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, κατήγγειλε στην αστυνομία την απαγωγή της μόλις ενός έτους κόρης της. Όμως, σύμφωνα με τους αστυνομικούς η 19χρονη Breanna Lewis, είπε ψέματα, παρουσιάζοντας μια φανταστική ιστορία στις αρχές.

Το μωρό βρέθηκε νεκρό μέσα στο κουτί με τις πάνες, το οποίο ήταν στην αυλή του σπιτιού.

Αρχικά η Lewis υποστήριξε ότι τσέκαρε το γραμματοκιβώτιό της, όταν ένα χρυσό αυτοκίνητο σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με τις αρχές, η Lewis τους είπε ότι ένας αδύνατος λευκός άνδρας με γένια, βρήκε από το αυτοκίνητο και της έριξε μπουνιά αρκετές φορές στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, πήρε το μωρό. Το γραφείο του σερίφη, πίστεψε την ιστορία της γυναίκας, καθώς είχε μελανιές στο πρόσωπο, αλλά αργότερα οι ερευνητές ανακάλυψαν πως τα χτυπήματα ήταν από ένα τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε η 19χρονη, λίγες ημέρες πριν.

Κατά την ανάκριση, η ιστορία της γυναίκας άρχισε να έχει ανακρίβειες. Η 19χρονη συνελήφθη μία ώρα μετά την ανακάλυψη του άψυχου κορμιού του μωρού, μέσα σε μία σακούλα στο κουτί για τις πάνες.

Η αιτία θανάτου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, αλλά η μητέρα του μωρού παραδέχθηκε ότι η ιστορία για την απαγωγή ήταν ψεύτικη. Το γραφείο του σερίφη και το FBI διευρευνούν την υπόθεση και ανακρίνονται και άλλα μέλη της οικογένειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ