Aυτή δεν είναι γυναίκα, είναι…”σατανάς” – Όχι μόνο σκότωσε τον φίλο της πάνω στο sex αλλά τον τεμάχισε και κρέμασε το κρέας του σε γάντζους – ΦΩΤΟ

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το πώς η 21χρονη Ρωσίδα σκότωσε τον φίλο της κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού.

Η Anastasia Onegina έκοψε τα γεννητικά του όργανα και άλλα σημεία του σώματος του. Κράτησε κάποια κομμάτια είτε κρεμόντας τα σε γάντζους είτε αποθηκεύοντας τα στο ψυγείο, ενώ πέταξε και κάποια στους κάδους απορριμάτων. Αρνήθηκε αρχικά ότι είχε σκοτώσει τον εραστή της Ντμίτρι Σίνκεβιτς, 24 ετών, πρώην αστυνομικό και στρατιώτη στρατιώτη στο ρωσικό στρατό, αλλά τώρα σύμφωνα με τις αρχές, ομολόγησε και έδωσε λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Ο άνδρας πέθανε από ασφυξία κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού BDSM στο διαμέρισμα στο οποίο συζούσε το ζευγάρι στο Oryol. Οι αρχές ανακάλυψαν ότι ο σύζυγός της είχε πεθάνει κάτω από ύποπτες συνθήκες αμέσως μετά τον γάμο τους.

Η Ρωσίδα ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας για να κόψει τα γεννητικά όργανα και τα μάγουλά του, να κόψει τα δάχτυλά ποδιών και των χεριών, καθώς και να βγάλει τα έντερα του.

Ένας γείτονας, ο οποίος είδε το σπίτι της μετά το θάνατο και τον τεμαχισμό του πρώην αστυνομικού, δήλωσε “κατάφερα να δω πώς ήταν… Το κρέας του κρεμόταν σε γάντζους, αλλά δεν μου επέτρεψαν να σταματήσω και να κοιτάξω πολύ κοντά. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν στα σκουπίδια, τα έντερα σε μια συσκευασία στο ψυγείο, τα δάχτυλα ήταν διάσπαρτα σε όλο το διαμέρισμα”.

Καθώς η Anastasia Onegina τεμάχιζε το σώμα του, η αδελφή της Ksenia, της τηλεφώνησε και την ρώτησε τι έκανε.

“Τεμαχίζω τον φίλο μου” απάντησε. Αμέσως η Ksenia κάλεσε τους γονείς τους που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μετά το θάνατο του συζύγου της, είχε εισαχθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για ενάμισι χρόνο, αλλά πήρε εξιτήριο. Το δικαστήριο διέταξε να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις, καθώς η έρευνα για τη δολοφονία συνεχίζεται.

Πηγή: Thesun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ