Χαμός σε σούπερ μάρκετ- Ποδοπατήθηκαν και πιάστηκαν στα χέρια για…μια Nutella – ΒΙΝΤΕΟ

της Μαρίας Δεναξά

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συγκρούσεις, οι καβγάδες και οι αψιμαχίες μεταξύ των πελατών στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Ιntermarche, στη Γαλλία, οι οποίοι έσπευσαν από πολύ νωρίς το πρωί για να αγοράσουν βάζα Nutella με έκπτωση 70%.

Πλάνα από βίντεο κατέγραψαν τριτοκοσμικές στιγμές χάους με δεκάδες πελάτες να τρέχουν να προλάβουν να πάρουν το προϊόν και το προσωπικό να προσπαθεί να τους ελέγξει.

Υπάλληλος σε κατάστημα στην προσπάθεια του να χωρίσει πελάτες χτυπήθηκε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να έχει μαυρισμένο μάτι, γράφει η Figaro.

«Είναι σαν τα ζώα. Σε μια γυναίκα τράβηξαν τα μαλλιά, σε μια ηλικιωμένη έριξαν ένα κουτί στο κεφάλι της, άλλη είχε ματώσει στο χέρι. Ηταν φρικτό», δήλωσε στην εφημερίδα Le Progres πελάτης ενός σούπερ μάρκετ.

Για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις σε πολλά σουπερ μάρκετ εφαρμόστηκε η πολιτική των τριών βάζων Nutella ανά πελάτη, ωστόσο δεν αποφεύχθηκαν οι σκηνές πλιάτσικου.

Η γαλλική κυβέρνηση μελετά τώρα να απαγορεύσει τις υπερπροσφορές στις τιμές των τροφίμων βάζοντας ένα όριο στις εκπτώσεις που δεν θα ξεπερνά το 37%.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ