Αντιτρομοκρατική επιχείρηση με 5 νεκρούς σε κωμόπολη κοντά στη Βαρκελώνη – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ευρεία αντιτρομοκρατική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στην κωμόπολη Καμπρίλς, 100 χλμ νότια της Βαρκελώνης. Οι αστυνομικοί σκότωσαν πέντε τρομοκράτες οι οποίοι σχεδίαζαν νέο χτύπημα.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι τέσσερις από τους πέντε δράστες σκοτώθηκαν από τα πυρά των αστυνομικών κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. Ο πέμπτος τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε λίγο αργότερα.

«Οι ύποπτοι τρομοκράτες επέβαιναν σε Audi A3 και χτύπησαν πολλούς ανθρώπους πριν πέσουν σε αστυνομική περίπολο και αρχίσει ανταλλαγή πυρών», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στη συνέχεια ομάδα πυροτεχνουργών προχώρησε σε αρκετές ελεγχόμενες εκρήξεις στο Καμπρίλς, καθώς οι πέντε τρομοκράτες φορούσαν ζώνες με εκρηκτικά.

Έξι πολίτες και ένας αστυνομικός τραυματίστηκαν. Δύο από τους πολίτες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η καταλανική εφημερίδα La Vanguardia δημοσίευσε τις φωτογραφίες των νεκρών από τα πυρά των αστυνομικών.

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε την ώρα που οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν τους τζιχαντιστές. Ακούγονται περίπου 10 πυροβολισμοί.

Δείτε το παρακάτω βίντεο στο οποίο φαίνονται πολίτες να πλησιάζουν τις σορούς των τρομοκρατών.

Σκηνές πανικού εκτυλίσσονται στο βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Twitter, μέσα σε νυχτερινό κέντρο στο Καμπρίλς, την ώρα που έξω από αυτί βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ