Ο Τραμπ απειλεί τον πρώην διευθυντή του FBI

Μαίνεται η κόντρα του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, ο οποίος αποπέμφθηκε πριν από λίγες μέρες από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Τραμπ προειδοποιεί και απειλεί τον Κόμεϊ, για να μην κάνει διαρροές στα αμερικανικά ΜΜΕ.

«Ο Τζέιμς Κόμεϊ καλύτερα να ελπίζει πως δεν υπάρχουν ‘κασέτες’ με [ηχογραφημένες] συνομιλίες μας πριν αρχίσει να κάνει διαρροές», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, ο οποίος είχε εξαπολύσει βαρύτατη επίθεση και το βράδυ της Πέμπτης στον τέως διευθυντή του FBI.

«Είναι ένα πλωτό θέατρο, ένας φιγουρατζής. Το FBI βρέθηκε εν μέσω αναταραχής», είχε υποστηρίξει ο Τραμπ αναφερόμενος στον Κόμεϊ, ο οποίος σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα αποπέμφθηκε όταν ζήτησε περισσότερα κεφάλαια από την κυβέρνηση προκειμένου να διερευνήσει ενδεχόμενες σχέσεις του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ με τη Μόσχα.

Την ίδια στιγμή, ο Αμερικανός Πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακυρώσει όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις δημοσιογράφων.

“Ως ένας πολύ δραστήριος Πρόεδρος, με πολλά πράγματα να συμβαίνουν, δεν είναι πιθανό για τους εκπροσώπους που να εμφανίζονται στο πόντιουμ με τέλεια ακρίβεια!… Ίσως το καλύτερο πράγμα θα είναι να ακυρώσουμε όλες τις μελλοντικές “ενημερώσεις του Τύπου” και να μοιράζουμε γραπτές απαντήσεις στο όνομα της χρονικής ακρίβειας???”, έγραψε χαρακτηριστικά σε tweet του ο Τραμπ θέλοντας, προφανώς να δείξει αντίδραση στη σφοδρή κριτική που του ασκείται από τα ΜΜΕ για την απόλυση του Κόμεϊ.

Συγκεκριμένα, όταν ο Τραμπ απέλυσε τον Κόμεϊ προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα αμερικανικά ΜΜΕ. Πολλοί συνέκριναν την κίνηση αυτή με εκείνη του Ρίτσαρντ Νίξον, όταν ο τελευταίος απέλυσε την ειδικό εισαγγελέα που ερευνούσε την εμπλοκή του στο Watergate.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ