Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν – ΦΩΤΟ

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό έκανε η σύζυγος της Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρι Σολ Γιου. Η απουσία της από τα δημόσια πράγματα της Βόρειας Κορέας, είχε τροφοδοτήσει φήμες ότι ίσως είχε πέσει στη δυσμένεια του συζύγου της αλλά και της μικρότερης αδελφής του.Κάποιοι άλλοι πίστευαν ότι απλά ήταν έγκυος και γι’ αυτό είχε εξαφανιστεί.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 2 Μαρτίου 2017 και κυκλοφόρησαν μία ημέρα αργότερα, βλέπουμε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και τη γυναίκα του Ρι Σολ Γιου, να κάνουν δενδροφύτευση μαζί με φοιτητές της Σχολής Mangyongdae Revolutionary School στην Πιονγκγιάνγκ, την οποία επισκέφθηκαν.Στις φωτογραφίες βλέπουμε το ζευγάρι ευδιάθετο και χαμογελαστό να φυτεύει δένδρα.

Η Βόρεια Κορέα, εκτόξευσε σήμερα τέσσερις πυραύλους με τροχιά προς τη βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας.Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό, ο αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ναμ, δηλητηριάστηκε από δυο γυναίκες στο αεροδρόμιο της Μαλαισίας.Πηγή φωτο: AFP PHOTO / KCNA VIA KNS / STR / South Korea / Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ