Γιατί δεν έχει τελεστεί ακόμα η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ

Έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ακόμα δεν έχει τελεστεί η κηδεία του, διότι ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη νεκροψία-νεκροτομή, δεν δίνει την άδεια ταφής του, πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Τζορτζ Μάικλ, Μάικλ Λίπμαν, η νεκροψία-νεκροτομή δεν έδωσε απαντήσεις από τι πέθανε ο τραγουδιστής. Έτσι έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το αν ο ο θάνατός του οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ, φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών.

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ο σταρ παραμένει στο νεκροτομείο, ενώ, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η οικογένεια του τραγουδιστή μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μέχρι τις αρχές Μαρτίου για να παραλάβει τη σορό και να τελεστεί η κηδεία.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα γίνουν δύο τελετές. Η μία θα τελεστεί ανοιχτά για τους θαυμαστές του πρόωρα χαμένου καλλιτέχνη και μία σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, για συγγενείς και φίλους.

ΠΗΓΗ: The Sun

Διαβάστε επίσης:

«Βουνό» τα λουλούδια έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ – ΒΙΝΤΕΟ

Παιδικός φίλος του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει στο BBC από τι πέθανε ο ποπ σταρ – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκάλυψη – σοκ για τον Τζορτζ Μάικλ: Είχε 500 εραστές σε 7 χρόνια

Ο Τζορτζ Μάικλ πάλευε με τους “δαίμονές” του

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ