Έβγαλαν ζωντανή κατσαρίδα από το κεφάλι 42χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περίεργο περιστατικό είχαν να αντιμετωπίσουν πριν από λίγες ημέρες, οι γιατροί σε νοσοκομείο στην Ινδία.

Μία 42χρονη γυναίκα, η οποία αναφέρεται με το όνομα «Σέλβι», πήγε από μόνη της στο νοσοκομείο, καθώς ένιωθε κάτι περίεργο στη μύτη και τα μάτια της.

Φαίνεται ότι όταν η Σέλβι πήγε για ύπνο την Τρίτη το βράδυ, μία κατσαρίδα μπήκε μέσα στο κρανίο της από τη μύτη της και κάθισε στο σημείο μεταξύ των ματιών της, κοντά στον εγκέφαλο.

Η γυναίκα ξύπνησε από ένα τσούξιμο και από κάτι που ένιωσε να σέρνεται, καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά.

“Όποτε κινούνταν, μου έδινε μια αίσθηση καψίματος στα μάτια μου. Πέρασα όλο το βράδυ με αυτή τη δυσφορία, περιμένοντας το ξημέρωμα ώστε να πάω στο νοσοκομείο”, δήλωσε η 42χρονη στο The New Indian Express.

Οι γιατροί δήλωσαν πως αν η Σέλβι δεν έφτανε τη σωστή στιγμή και η κατσαρίδα είχε πεθάνει μέσα της, θα είχε βλάψει τον εγκέφαλό της. “Καθόταν στη βάση του κρανίου, ανάμεσα στα δύο μάτια, κοντά στον εγκέφαλό της. Αν αφηνόταν εκεί, αργά ή γρήγορα θα πέθαινε και η ασθενής θα ανέπτυσσε μόλυνση που θα εξαπλωνόταν στον εγκέφαλο”, λέει ένας από τους γιατρούς και συμπληρώνει πως αυτό αποτελεί ένα σπάνιο περιστατικό.

Οι γιατροί, κατάφεραν να την αφαιρέσουν με εγχείρηση, η οποία διήρκησε 45 λεπτά, ενώ το έντομο είχε παραμείνει μέσα στο κεφάλι της γυναίκας για περίπου 12 ώρες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: SWNS TV

Διαβάστε επίσης:

Στα δικαστήρια για μια… selfie με την Μέρκελ

Ένα από τα πιο μεγάλα και ιστορικά τηλεσκόπια του κόσμου, το «Αρεσίμπο», κινδυνεύει με λουκέτο – ΦΩΤΟ

Τρεις θεωρίες για το τέλος του κόσμου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ