Η απατημένη πρώην σύζυγος «έδωσε» τον μακελάρη του Ρέινα στην αστυνομία

Από την πρώην γυναίκα του τη «βρήκε» ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης, Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, Posta, η πρώην γυναίκα του δράστη ήταν αυτή που τον «έδωσε» στην αστυνομία. Βάσει των όσων αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ο μακελάρης του κλαμπ Ρέινα πήγε αρχικά στο Ζεϊτίνμπουρνου, όπου διέμενε και στη συνέχεια στο Μπασάκσεχιρ, όπου βρισκόταν η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους.

Στις 6 Ιανουαρίου, η οργάνωση αποφάσισε να μεταφέρει τον Μασαρίποφ και την οικογένειά του σε διαφορετικά σπίτια, με τον δράστη να επιλέγει να κρατά κοντά του τον γιο του και να μένει στο σπίτι της άλλης του συζύγου.

Η πρώτη του σύζυγός με την κόρη τους εγκαταστάθηκε σε γιάφκα στο Πέντικ της Κωνσταντινούπολης και εκεί έμαθε πως ο Μασαρίποφ παντρεύτηκε τη γυναίκα-τρομοκράτη από τη Σενεγάλη, Ντίνα.

Έτσι στις 11 Ιανουαρίου, όταν και συνελήφθη, αποκάλυψε στην αστυνομία πως ο σύζυγός της βρισκόταν στην περιοχή Εσένγιουτ, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι δεν ήξερε τη διεύθυνση.

Και έτσι χάρις στην απατημένη πρώην σύζυγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες και εντόπισαν τον μακελάρη του Ρέινα στην περιοχή Εσένγιουτ.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη σοκ – Επίθεση στην πλατεία Ταξίμ σχεδίαζε ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης

Εικόνες από το κρυσφήγετο του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης

Που κρυβόταν ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ